TRAŽIŠ? NAĐI.

Nastupite na 50. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju

BIZZDOGAĐANJA
18.7.2017. 9:21:29

Nastupite na 50. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju
Hrvatska obrtnička komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom turističkom zajednicom organizira i sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 50. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2017., najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 12. – 17. rujna na prostoru Celjskog sajma, u Celju.

U sklopu obilježavanja 50. jubileja sajma, Republika Hrvatska će prezentirati na jednom mjestu, u modernoj montažnoj paviljonu na samome ulazu u Celjski sajam, ponudu i konkurentnost hrvatskog gospodarstva, posebice malog i srednjeg poduzetništva kao „Zemlja-partner Celjskog sajma 2017."

Uz samu izložbu, za vrijeme trajanja sajma, bit će organizirana stručno-popratna događanja, poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika, okrugli stolovi i predavanja o aktualnim obrtničkim i gospodarskim temama, kao i sastanci i druženja obrtnika i poduzetnika na izložbenom prostoru Hrvatske.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba sa preko 1.700 izlagača iz 40 zemalja, s velikom posjećenošću (128.800 posjetitelja u 2016. godini) iz 44 države te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu sa potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza i dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, okrugle stolove, robne grupe izlagača iz domene: strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inox-a, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, energetiku, građevinarstvo i unutarnje opremanje, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, turizam, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, telekomunikacije, IT opremu...

Celjski sajam se kroz sve ove godine profilirao u centralno mjesto prezentacije ponude i potražnje malog i srednjeg poduzetništva, ne samo Slovenije, nego i svijeta, budući da uz izlagače i posjetitelje iz Europe, sajam posjećuju i na sajmu izlažu i poduzetnici iz Kine, Indije, Kolumbije, Rusije kao i mnogih drugih zemalja.
 
Ukoliko želite sudjelovati na sajmu, više informacija pronađite na stranicama Hrvatske obrtničke komore - HOK.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se