TRAŽIŠ? NAĐI.

Ne propustite besplatnu radionicu o EU fondovima i bespovratnim potporama

NOVOSTI
28.9.2017. 9:14:03

Ne propustite besplatnu radionicu o EU fondovima i bespovratnim potporama
U svrhu informiranja poduzetnika i obrtnika ss područja Grada Rovinja-Rovigno, Udruženje obrtnika Rovinj poziva sve zainteresirane da prisustvuju besplatnoj radionici o EU fondovima i bespovratnim potporama.

Radionica će se održati u petak, 29. rujna 2017.g. s početkom u 10.00 sati u prostorima Udruženja obrtnika na adresi Andrea Amoroso 6, u Rovinju.

Predavanje će održati savjetnik, dr. sc. Mirko Pešić, s iskustvom u izradi i provedbi EU projekata, na sljedeće teme:
  • Natječaji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za mikro, mala i srednja poduzeća za turizam, ugostiteljstvo i iznajmljivače;
  • EU fondovi i mogućnosti povlačenja sredstava za obrt, d.o.o. i OPG kroz programe ruralnog razvoja RH, za razdoblje 2014. do 2020.
Radionica je namijenjena obrtnicima i svim zainteresiranima. Mole se zainteresirani da, radi osiguranja mjesta i bolje organizacije, potvrde svoj dolazak Udruženju obrtnika Rovinj na e-mail: uo.rovinj@hok.hr ili SMS-om na mob. 099/2982956 (ime i prezime obavezno navesti).
 
(I:rovinj.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se