TRAŽIŠ? NAĐI.

Ne propustite zadnje dane prijava za HitItDigital konferenciju!

BIZZDOGAĐANJA
23.4.2018. 12:03:06

Ne propustite zadnje dane prijava za HitItDigital konferenciju!
Već treću godinu HitItDigital konferencija održat će se u Zagrebu 26. travnja u prostorijama Kraš Auditoriuma. Konferencija će okupiti najveće stručnjake iz područja Google AdWordsa i Google Analyticsa koji će predstaviti najnovija dostignuća na tu temu.

Gost predavač je Alessia Scarpellini, zaposlena u Googleu kao Audience Product Specialist, koja će ujedno otvoriti konferenciju s predavanjem o rješenjima Google Audiencea koja kompanijama mogu pomoći u povezivanju s potencijalnim klijentima.

Nakon uvodnog predavanja slijede predavači s naših prostora, predstavnici tvrtke Escape, organizatora konferencije. Moći ćete poslušati o trendu automatizacije digitalnih marketinških kampanja kroz umjetnu inteligenciju i strojno učenje, o mjerenju offline konverzija pomoću Google Analyticsa, interakciji posjetitelja s web stranicama, remarketingu i strategijama kroz Google AdWords, Analytics i CRM. 

Prezentirat će se i case study u suradnji sa Slovenskom turističkom zajednicom za koju je tvrtka Escape implementirala Google Analytics 360 u destinacijskom marketingu - segmentaciju, reporting i aktivaciju podataka. 

Predavač koji će zatvoriti konferenciju je Miroslav Varga, Google stručnjak i certificirani Google AdWords trener. Predavanje će biti na temu kako provjeriti kvalitetu oglasa prije plaćanja za njega te kako provjeriti kvalitetu mobilnih kampanja.  

HitItDigital konferencija, kao i svake godine, humanitarnog je karaktera, te će sva kotizacija biti uplaćena na račun udruge Crveni nosovi.  

Prijave za HitItDigital konferenciju traju do 24. travnja, a kotizacija iznosi 300,00 kuna. Stoga, požurite i rezervirajte svoje mjesto!

Za više informacija te prijave kliknite na www.hitit.digital.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se