TRAŽIŠ? NAĐI.

Obavijest o povećanju alokacije i ponovnom otvaranju Poziva "Zaželi – Program zapošljavanja žena"

NOVOSTI
1.3.2018. 9:06:58

Obavijest o povećanju alokacije i ponovnom otvaranju Poziva  Zaželi – Program zapošljavanja žena
Dana 30. lipnja 2017. godine Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava objavilo je otvoreni (trajni) poziv na dostavu projektnih prijedloga "Zaželi – Program zapošljavanja žena”, koji se provodi u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.". Slijedom velikog broja zaprimljenih projektnih prijedloga dana 13. rujna predmetni Poziv je bio obustavljen počevši od 13. rujna 2017. godine zaključno s danom 14. veljače 2018. godine. Zbog iznimno velikog interesa te važnosti ovog Poziva, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava dana 14. veljače donijelo je odluku o povećanju financijske alokacije za predmetni poziv s ukupno 400.900.000,00 kn na ukupno 1.000.000.000,00 kn te se projektni prijedlozi za predmetni Poziv mogu ponovno dostavljati počevši od 15. veljače 2018. od 00:00:01 sati.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena" omogućit će pristup zapošljavanju i tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina s naglaskom na teško dostupna, ruralna područja i otoke. Osnažit će i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja zapošljavanjem u lokalnoj zajednici, koje će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika.
 
Upute za prijavitelje možete vidjeti OVDJE.

(I:esf.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se