TRAŽIŠ? NAĐI.

Objavljen je natječaj za najbolji suvenir, turistički doživljaj i autohtono jelo Grada Labina

12.6.2019. 9:52:00

Objavljen je natječaj za najbolji suvenir, turistički doživljaj i autohtono jelo Grada Labina
U okviru EU projekta Inspiracia objavljen je natječaj za najbolji suvenir, turistički doživljaj i autohtono jelo, na temu rudarske baštine Labinštine
 
Natječaj se provodi u sklopu projekta "Inspiracija – revitalizacija gradova Labin, Rijeka, Trbovlje i Slovenska Bistrica bogatih industrijskom baštinom kroz razvoj kulturnog turizma”.
 
Biraju se 2 idejna rješenja za suvenire koja će se izvesti i služiti u promotivne svrhe projekta.  Za doživljaje ili jelo odabrat će se od 4 do 6 originalnih ideja koje će se uključiti u buduću turističku turu koja će biti rezultat projekta.

Prijaviti se mogu sve pravne i fizičke osobe. Svaki kandidat može sudjelovati u raznim temama natjecanja, no za svaku je temu potrebno posebno pripremiti i dostaviti dokumentaciju ili proizvod zajedno s prijavnim obrascem. Svaki autor može sudjelovati s najviše tri prijedloga.

Ocjenjivanje pristiglih radova

Ocjenjivanje pristiglih radova provesti će stručna komisija koju čine predstavnici Labin Art Expressa XXI, Turističke zajednice Labin - Rabac i slovenske turističke agencije Naj Tura. Komisija za ocjenjivanje u obzir će uzeti sve primljene prijave i proizvode, a nagrađenim proizvodima i rješenjima nadoknadit će se materijalni troškovi za pripremu prijedloga ili dodijeliti nagrade u iznosu od 100 do 150 eura.

Novčane naknade/nagrade

Stručna komisija odabrat će 2 najbolja likovna rješenja za suvenir te dodijeliti novčane naknade autorima u iznosu od 150 eura bruto. Odabrat će i 4 -6 originalnih ideja za doživljaje ili jelo te će odabranim autorima biti dodijeljene novčane naknade u iznosu od 100 eura bruto.

Rezultati javnog natječaja bit će objavljeni na web-stranici stranici projekta 

Prijave

 
Prijavite se na javni natječaj s popunjenom prijavnicom:
Uz prijavu, podnositelj mora dostaviti i gotov proizvod ili nacrt proizvoda/suvenira ili opis i fotografije za druge kategorije.

Kandidati moraju podnijeti svoje prijave najkasnije do 30.06.2019. na info@istra-admajora.com ili poštom na adresu:
Ad Majora Turizam d.o.o.
Trg labinskih rudara 4
P.P.6
52220 Labin
 
Za više informacija o projektu posjetite www.inspiracija.eu i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(I: eIstra.info / inspiracija.eu)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se