TRAŽIŠ? NAĐI.

Objavljen program Inspire Me konferencije u Puli: Pročitajte što vas sve očekuje

ČLANCI
23.3.2018. 9:29:48

Objavljen program Inspire Me konferencije u Puli: Pročitajte što vas sve očekuje
Konferencija u Puli imati će čak tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 30 govornika i predavača te 50-ak kompanija i poduzetnika.

Na Inspire Me u Pulu dolaze brojni poznati predavači i govornici: Marijan Palić, direktor marketinga vodeće regionalne škole COTRUGLI Business School, Hrvoje Škurla, vlasnik Pink moon agencije, Alis Marić, pokretačica najčitanijeg bloga u regiji Čitaj knjigu, Selma Smajić, vlasnica Uresa, Morena Milevoj, pokretačica Brendaonice, Ivan Šarić, komičar, Marijana Dabo Percan, vlasnica Tijara modne agencije, Marko Lončar, jedan od naših najpoznatijih fitness trenera, Sergey Te, hotelijer, Dejan Nemčić, poznati humanitarac i pokretač međunarodnih projekata "Uživo sa svih kontinenata” i "Afrika možemo zajedno”, Marko Bolković, pokretač Visualia festival, Mladen Draguzet, vlasnik Istra Adventure, Tanja Miličić, Pula Film Festival, Darko Legin, Glavani Park, Massimo Piutti, direktor kampa Mon Perina, Rita Fernetich, San Rocco, Dalibor Petrinić, fitness stručnjak, Davor Uljanić, Seasplash, Lorena Boljunčić, osnivačica Museum Olei Histriae, Zoran Uravić, Ranch Barba Tone.
 
Pogledajte kompletan program konferencije..

U sklopu konferencije održat će se dva panela iz event managementa i turizma. Na panelu "Hereos behind the scene” organizatori različitih događaja podijeliti će svoja iskustva u event managementu. Panelisti su: Adnan Mehmedović (Fresh Island), Marko Bolković (Visualia Festival), Tanja Miličić (Pula Film Festival), Marijana Dabo Percan (TIJARAnewsFESTIVAL). Koje su tajne uspjeha u turizmu otkriti će Mladen Draguzet (Istra Adventure), Darko Legin (Glavani Park), Zoran Uravić (Barba Tone), Rita Fernetich (San Rocco) i Massimo Piutti (Mon Perin).
 

Networking program powered by eIstra.info


Posebnost ove konferencije u Puli biti će najveći networking program u Istri (powered by eIstra.info) u kojem će sudjelovati velik broj poduzetnika. Biti će zastupljene sve djelatnosti s naglaskom na turizam, IT, marketing, financije i OPGove. Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva. Također, moći će saznati informacije o mogućnostima financiranja pokretanja i širenja poslovanja kroz različite nacionalne i EU natječaje koje će predstaviti IDA, OK i Crane.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u dvije ekskluzivne radionice: Brendaonici Morene Milevoj u kojoj će biti riječi o osobnom brendiranju i društvenim mrežama, te fitness radionici Marka Lončara, u kojoj će sudionici imati priliku izraditi svoj plan vježbi i prehrane.

Domaćin Inspire Me u Puli 24. ožujka biti će Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković", a konferencija se održava u organizaciji Start-Up udruge, poduzetničkog portala eIstra.info i Istarske razvojne agencije. 
U sklopu konferencije brojne kompanije će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Sudionici će se moći upoznati i sa najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju i radionicu o 3D printerima i 360 fotografiji.

Više informacija o konferenciji u Puli možete doznati na facebook stranicama. Ulaznice su u prodaji do 23.03., a dostupne su preko linka.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se