TRAŽIŠ? NAĐI.

Oprema za ronjenje i podvodni ribolov dostupna je i putem webshopa

PODUZETNIČKE PRIČE
13.6.2017. 15:29:22

Oprema za ronjenje i podvodni ribolov dostupna je i putem webshopa
Ronjenje i podvodni ribolov zasigurno su jedan od najpopularnijih vodenih sportova. Bilo da se bavite profesionalno ili samo kao hobijem, složit ćete se da je kvalitetna oprema jedna od najbitnijih stavki za sigurnost i komociju.

Prodaja i servis opreme za ronjenje i podvodni ribolov


Razgovarali smo s tvrtkom Divestore iz Pule, koji su se specijalizirali za prodaju i distribuciju opreme za ronjenje, podvodni ribolov i plivanje, za profesionalce i rekreativce. S obzirom na popularizaciju vodenih sporta, potražnja za kvalitetnom opremom sve je veća i upravo zato su se odlučili na otvaranje web shopa, koji će omogućiti korisnicima da svakog trenutka, iz bilo kojeg dijela Hrvatske, dođu do kvalitetne opreme. Cilj je ponuditi što više izbora i konkurentne cijene - jednostavno, brzo i povoljno.

- "Od 1973.g. smo u poslu sa ronilačkom opremom. Prvo kao distributeri, a kasnije, putem naših maloprodaja u Puli, Rijeci i Zagrebu. Ulaskom Hrvatske u EU otvorila su nam se vrata jednog ogromnog tržišta, a Divestore.Hr je upravo alat kojim se želimo približiti svim onim kupcima koji su spremni nagraditi naš rad, široki asortiman i povoljne cijene."
 
Oprema za ronjenje webshop

Online narudžbe opreme za ronjenje - web shop


U web shopu Divestore.hr nalazi se više od 3 000 artikala renomiranih brendova, poput Cressi Sub, Faber, Apeks, Typhoon, Salvi Mar, SI-Tech, Bare i ostalih. Isporuka se vrši unutar 48 sati, što je dodatna prednost danas kada bi sve trebalo biti dostupno u što bržem roku. 
 
Oprema za podvodni ribolov


Zato, uzmite predah i prelistajte ponudu webshopa Divestore.hr
 
(I:eIstra.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se