TRAŽIŠ? NAĐI.

Organizacija i upravljanje odnosima s javnošću - trendovi za 2017

BIZZDOGAĐANJA
4.8.2017. 9:17:04

Organizacija i upravljanje odnosima s javnošću - trendovi za 2017
Odnosi s javnošću nisu isto što i marketing, a mogu utjecati na cjelokupan imidž organizacije (kompanije, političke stranke, institucije) u javnosti i time doprinose dugoročnoj učinkovitosti i profitabilnosti poslovanja. Odnosi s javnošću predstavljaju umijeće rada i govora koji će stvoriti povoljno mišljenje kod ljudi o nekoj organizaciji, instituciji ili pojedincu.

Osnovna uloga odnosa s javnošću je da na adekvatan način pripremaju i osiguraju objavljivanje određenih informacija o organizaciji. Dinamične i promjenjive poslovne prilike nalažu brzo djelovanje, uvijek u skladu s najnovijim PR trendovima i u tom smislu ovaj seminar nudi kvalitetne i uvijek aktualne metode i načine rada. 
 
Seminar Organizacija i upravljanje odnosima s javnošću - trendovi za 2017 održat će se 10. studenog 2017. u Zagrebu.

Seminar je namijenjen svima koji su u svakodnevnom poslovanju u kontaktu s internim ili eksternim javnostima firme. Cilj je predočiti konkretne strategije i smjernice dobre poslovne prakse odnosa s javnošću kroz izlaganje s primjerima, vježbe i raspravu. 

Polaznici će po završetku seminara moći jasno identificirati javnosti od interesa za poslovanje ili segment poslovanja. Dobit će znanja i vještine za uspostavu kvalitetne komunikacije s unutarnjim i vanjskim javnostima. Kroz vježbe, upoznati će se s važnostima verbalne i neverbalne komunikacije kao i s važnim elementima za javni nastup i prezentacije. 

Ciljna skupina

Menadžeri, upravitelji, voditelji u marketingu, PR, odnosi s javnošću, svi koji su u kontaktu s medijima, marketinškim agencijama i svima koji žele znati više o trendovima koji slijede ovu djelatnost. 

Cijena kotizacije iznosi 1499 Kn + PDV. Prijavite se

Predavač

Dragana Žanko Kos, sveučilišna specijalistica iz odnosa s javnošću  zaposlena je u Societe Generale Osiguranju d.d. u odjelu za ugovore i štete. Posjeduje znatno iskustvo u poslovima obrade ugovora i šteta kao i u držanju predavanja o ljudskim i pravima radnika. 

Raspored seminara

08:45 - 09:00
  • Prijam i registracija polaznika

09:00 - 11:00
  • Kreiranje PR strategija i planova, trendovi današnjice
  • Interno komuniciranje
  • Ciljane skupine vanjskih javnosti
  • Izrada medijskih kampanja i komunikacija s eksternim javnostima
11:00 - 11:30 Pauza za kavu

11:30 - 13:00
  • Komuniciranje s medijima, izrada adreme
  • Pisanje i primjeri dobrih i loših priopćenja za medije
13:00 - 14:00 Pauza za ručak

14:00-16:00
  • Organizacija konferencije za medije, eventa, okruglog stola
  • Javni nastup (verbalno, neverbalno), nastup pred mikrofonom, kamerom - vježba
  • Vježbe i zadaci: pisanje poziva na event, internog dopisa i priopćenja za eksternu javnost i medije

(I:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se