TRAŽIŠ? NAĐI.

Otvoren EU natječaj za ulaganje u informacijske i komunikacijske tehnologije

16.7.2018. 8:26:53

Otvoren EU natječaj za ulaganje u informacijske i komunikacijske tehnologije
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta (MGPO) objavilo je 9. srpnja natječaj Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT).

Ovim će se Pozivom pridonijeti rješavanju identificiranih slabosti u MSP-ovima, u vezi s nedostatnom primjenom informacijskih i komunikacijskih tehnologija u poslovnim procesima radi povećanja njihove konkurentnosti. Dodjelom potpora male vrijednosti potiču se MSP-ovi na primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije radi optimiziranja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanja interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Ukupna je vrijednost poziva 53 200 000,00 kn. Najniža vrijednost potpore koja se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 80 000,00 kuna, dok najviši iznos bespovratnih sredstava iznosi 1 000 000,00 kuna. Dodijeljene potpore spadaju u kategoriju potpora male vrijednosti (de minimis).

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mali i srednji poduzetnici, prema uredbi EU 651/2014. Projekti će se moći prijaviti na natječaj od 28. kolovoza 2018. od 11 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava

Natječajnu dokumentaciju i upute za prijavu projekta možete preuzeti putem sustava e-Fondovi, na kojem se i prijavljuju projekti.

(I: hgk.hr)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se