TRAŽIŠ? NAĐI.

Otvorenje izložbene sezone u labinskoj Alvoni

NAKON POSLA
6.6.2017. 10:04:45

Otvorenje izložbene sezone u labinskoj Alvoni
Ovogodišnja izlagačka sezona u labinskoj Galeriji Alvona započinje 8. lipnja u 20 sati otvorenjem izložbe „Birds & Shiny Objects" Elvisa Bertona, likovnog umjetnika iz Pazina i Rolfa Lavena, njemačkog akademskog kipara koji živi i radi u Beču.
 
Berton i Laven suradnju su započeli u svibnju 2014. na likovnom simpoziju u Tourvesu u Francuskoj kada su nastale njihove prve zajedničke slike. Rad su nastavili u Dunajskoj Stredi u Slovačkoj, te u Bertonovom ateljeu u okolici Pazina što je 2015. godine rezultiralo velikom zajedničkom izložbom u Muzeju Grada Pazina, a kasnije i u Austriji u gradu Schärdingu. Na izložbi u Galeriji Alvona, Berton i Laven izložit će samostalne radove. Berton će predstaviti slike velikih formata u tehnici ulja i akrila na platnu iz ciklusa „Ptice", a Laven metalne skulpture nastale  tijekom kiparskog simpozija Stahlpark Riedersbach Energie AG.

Program otvorenja upotpunit će Trees Of Maine, solo projekt Valdeta Lubotenija, pjevača hvaljene labinske indie-rock skupine The Orange Strips, koji će predstaviti upravo objavljen extended play „Mountains E.P."

Izložbeni program Galerije ALVONA realiziran je uz potporu Grada Labina, Istarske županije-Regione Istriana i Ministarstva kulture RH.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se