TRAŽIŠ? NAĐI.

Počele prijave na 4. Production In Pulske filmske tvornice

NAKON POSLA
31.10.2017. 8:53:17

Počele prijave na 4. Production In Pulske filmske tvornice
Pulska filmska tvornica poziva sve zainteresirane da se prijave na 4. Production In – koji je namjenjen svima koji se žele okušati u izazovu stvaranja dokumentarnog i eksperimentalnog filma u tri dana; od ideje do realizacije.
 
Na ovoj besplatnoj intenzivnoj radionici koja će se održati od 3. do 5. studenog deset autora će realizirati svoj film pod vodstvom redatelja, snimatelja i pisca Zorka Sirotića, redatelja i scenarista Tome Zidića, montažera i snimatelja Martina Šatovića, producenta i montažera Marka Zdravkovića-Kunca te filmske autorice i organizatorice radionice Sande Letonje-Marjanović.
 
Production in se sastoji od tri dijela -  razrade ideje i scenarija, snimanja te montaže, a tema je „Mogućnosti dijaloga". Namijenjen je svim kreativnim snagama Vodnjana - srednjoškolcima, muzičarima, likovnim umjetnicima, medijskim djelatnicima, glumcima, plesačima, skejterima,... - sa i bez prethodnog iskustva rada s kamerama i montažom, ali sa iskustvom stvaranja i realizacije ideje u bilo kojem mediju.
 
Uvjet sudjelovanja je prisutnost na radionici tijekom svih dana njezina trajanja, a u prijavici koja je dostupna na poveznici potrebno je priložiti skiciranu ideju filma i prethodno iskustvo.

4. Production In Pulske filmske tvornice financijski podupiru Hrvatski audiovizualni centar, Zaklada Kultura Nova te Grad Vodnjan. Partneri su Društvo „Naša Djeca" Vodnjan, Turistička zajednica Vodnjan i Pučko otvoreno učilište Vodnjan, a sponzori su Castellier d.o.o. i restoran Buffalo.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se