TRAŽIŠ? NAĐI.

Počinje Croatia Bike Week

NAKON POSLA
29.8.2016. 8:37:53

Počinje Croatia Bike Week
 
S današnjim danom započeo je tradicionalni motosusret na Monumentima. Očekuje se nekoliko tisuća bajkera na 18. Twin Horn Beach Partyju, koji od ove godine nosi naziv Croatia Bike Week. 
 
Ulaz za one koji dođu sa svojim motociklima je besplatan, a ostalima se naplaćuje 50 kuna te vrijedi za sve dane manifestacije. Kampiranje je također besplatno za sve sudionike, a kampirati se može tijekom svih dana manifestacije. Kamp je smješten uz more, a u njemu su postavljeni tuševi i zahodi koji su stavljeni i duž prostora na kojem se odvija glavnina programa.

Defile Pulom, a ujedno najveći hrvatski defile, koji će ovoga puta prolaziti novom rutom. Dakle, u subotu 1. rujna u 16 sati kreće se s Monumenata prema gradu, i to prema Tršćanskoj, pa Ulicom Starih statuta, Istarskom, Amfiteatarskom, Dubrovačke bratovštine, Vukovarskom, Mletačkom, Jurja Dobrile, Dalmatinovom, Smareglinom, Anticovom, Leharovom, Arsenalskom, Tomassinijevom, Budicinovom, Radićevom, Laginjinom, Giardinima i Flavijevskom nakon čega se bajkeri vraćaju na Monumente.
 
Sve informacije i program manifestacije pronađite na službenim stranicama - Croatia Bike Week
 
(I:pula.hr)
Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se