TRAŽIŠ? NAĐI.

Poduzetnici, opremite se znanjem na poslovnom uzletu grada Pule

NOVOSTI
7.3.2017. 9:43:56

Poduzetnici, opremite se znanjem na poslovnom uzletu grada Pule
Posljednjih godina malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj postalo je iznimno bitan segment gospodarstva koji s preko 50% pridonosi u kreiranju bruto domaćeg proizvoda. Njihovu važnost prepoznali su Poslovni dnevnik i mnogi drugi gradovi i županije diljem Lijepe naše koji putem besplatnih edukacija i radionica nastoje potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihovu konkurentnost na tržištu.
 

Besplatne poslovne radionice


Poslovni uzlet ove godine ulazi u četvrtu godinu postojanja, a čast otvaranja četvrte sezone pripala je gradovima Zaprešiću i Puli. Poslovni dnevnik je sa svojim partnerima projekta pripremio nove zanimljive panel diskusije i radionice na kojima će eminentni stručnjaci iz svijeta hrvatske ekonomije i poduzetništva educirati sve polaznike ovih jedinstvenih besplatnih poslovnih edukacija.
 
Drugi Poslovni uzlet u 2017. godini održat će se u petak 10. ožujka u Puli, na Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković (Preradovićeva 1, Pula). I ove edukacije novi su dokaz kako je Pula grad koji posljednjih par godina čini apsolutno sve kako bi svojim poduzetnicima pomogli i olakšali poslovanje. Stoga i ne čudi titula „Grad Lider", jer Pula je grad koji je možda i vodeći po pitanju poduzetništva u Republici Hrvatskoj. Naime, prema podacima Financijske agencije iz rujna 2016. godine, Pula ima čak 67 poduzetnika na 1.000 radno sposobnih stanovnika, što je 2 više od glavnog grada - Zagreba.
 
Ovi podaci samo su dokaz transparentnog i efikasnog poslovanja gradske uprave te otvorenosti prema poduzetnicima, pa je razumljivo da i ove godine Poslovni uzlet stiže u Pulu. Prošli su put polaznici edukacija imali priliku saznati kako naučiti pametno upravljati vlastitim troškovima i realizirati potencijale za povećanje turističke ponude putem EU sredstava, ovoga će puta stanovnici Pule i šire okolice moći prisustvovati na dvije interaktivne radionice s naglaskom na tematiku fondova Europske Unije i umijeća rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu, što će nesumnjivo pridonijeti njihovom uključenju u raspravu kojoj je polazišna točka potaknuti zdravi dijalog i korisne informacije podijeliti sa svim akterima programa.

Pozivaju se svi poduzetnici, vlasnici OPG-ova, obrtnici i drugi zainteresirani građani da i ove godine budu dio besplatnih edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa.
 

Prijavite se!


Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate na linku za PRIJAVU , broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr .

Detaljni program edukacija Poslovnog uzleta grada Pule možete pregledati OVDJE.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se