TRAŽIŠ? NAĐI.

Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika u Novom Sadu

BIZZDOGAĐANJA
5.4.2018. 9:11:38

Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika u Novom Sadu
Hrvatska obrtnička komora, temeljem poziva Privredne komore Srbije, poziva zainteresirane hrvatske obrtnike i poduzetnike da se prijave za sudjelovanje na poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika koji će se održati 16. svibnja 2018. godine za vrijeme trajanja 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Organizator poslovnog susreta je Privredna komora Srbije, a uz hrvatske poduzetnike, pozvani su poduzetnici iz Makedonije, Mađarske, Italije, Francuske, Kine i Ukrajine.

Poslovni razgovori namijenjeni su obrtnicima i poduzetnicima iz djelatnosti proizvodnje hrane i pića, opreme za poljoprivrednu proizvodnju, umjetnih gnojiva i sjemena,  iz obnovljivih izvora energije u poljoprivrednoj proizvodnji, industrije prerade i pakiranja prehrambenih proizvoda.

Organizatoriposlovnih razgovora ne naplaćuju sudjelovanje na poslovnim razgovorima prijavljenim poduzetnicima, koji trebaju sami osigurati ulaznicu za sajam, a rok prijave sudjelovanja je zaključno do 10. svibnja 2018. godine.

Radni jezik na poslovnim susretima je engleski jezik.

Zainteresirani poduzetnici prijavu vrše direktno putem internet stranice poslovnih razgovora u Novom Sadu.

Više informacija na hok.hr.

(I:eIstra.info/hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se