TRAŽIŠ? NAĐI.

Poslovni uzlet grada Poreča 2017.

NOVOSTI
29.8.2017. 11:10:00

Poslovni uzlet grada Poreča 2017.
Poslovni uzlet grada Poreča - Parenzo održat će se 26. rujna 2017. u Teatrinu Zajednice Talijana Poreč (Trg slobode 6). 

U suradnji s gradom Porečom - Parenzo, Istarskom županijom i Istarskom razvojnom agencijom, Poslovni dnevnik nastavlja uspješnu tradiciju održavanja besplatnih edukativnih sadržaja za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-a i sve one koji usavršavanje poslovnih znanja i vještina smatraju temeljem dugoročnog uspjeha. Upravo su se besplatne edukacije diljem Republike Hrvatske pokazale kao jedan od ključnih elemenata razvoja malog i srednjeg poduzetništva, koji je već dugi niz godina glavna pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva.

Polaznici prošlogodišnjih radionica u Poreču imali su priliku usvojiti neke od najvažnijih vještina modernog poslovanja poput efikasnog upravljanja digitalnim tehnologijama i isticanja jedinstvenih karakteristika proizvoda, dok četvrta sezona Poslovnih uzleta donosi najnovije informacije i savjete za unapređenje poslovnih procesa. Svi zainteresirani imat će priliku sudjelovati na kreativnim interaktivnim radionicama i saznati odgovore na neka od najvažnijih pitanja iz područja marketinga i poslovnog pregovaranja.

Kroz radionicu pod nazivom "Brendiranje proizvoda", gospodin Karlo Stojčević iz agencije Red Point ukazat će na važnost brendinga kao jednog od temeljnih alata za izdvajanje u odnosu na konkurenciju i dopiranje do svijesti krajnjih kupaca. Drugu radionicu tematike "Poslovno pregovaranje" vodit će gospodin Nikola Nikšić iz Konter savjetovanja, koji će nas upoznati s efikasnim taktikama i dinamičnim strategijama pregovaračkih profesionalaca. Saznajte kako ispregovarati povoljne uvjete kod dobavljača, kako uvjeriti klijente u kvalitetu proizvoda te kako pridobiti i zadržati kupce. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a.

Besplatne edukacije Poslovnog dnevnika namijenjene su svima zainteresiranima za stjecanje dodatnih poslovnih informacija i alata, s ciljem poticanja gospodarskog razvoja i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Kroz edukativne sadržaje, sudionici imaju priliku razmijeniti iskustva te steći nova poznanstva i ostvariti brojne poslovne kontakte. Budite i vi dio ovog kreativnog projekta i zakoračite prema uspješnijoj (poslovnoj) budućnosti!
 
Prijavite se na stranicama Poslovnog dnevnika.
 
(I:eIstra.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se