TRAŽIŠ? NAĐI.

Postanite volonter u kinu Valli

ČLANCI
30.1.2018. 9:11:22

Postanite volonter u kinu Valli
Javna ustanova Pula Film Festival poziva sve starije od 16 godina da se priključe veselom volonterskom timu u Kinu Valli i steknu iskustvo unutar kino-prikazivačke djelatnosti. Za volontiranje u kinu potrebno je odvojiti svega nekoliko sati tjedno, a od budućih volontera se očekuje prisustvo na minimalno dvije projekcije tjedno. Volonterima je omogućeno besplatno gledanje filmova i ostalih programa.

Volonteri su zaduženi za provjeru ulaznica i informiranje posjetitelja o aktualnom filmskom i popratnom programu. Kao vještine potrebni su komunikativnost, odgovornost, fleksibilnost, sklonost timskom radu i filmskoj umjetnosti.

Prijave su otvorene do 13. veljače, dostupne su putem online prijavnice, a upiti se mogu uputiti koordinatorici volontera, Vinki Bedeković, na e-mail: volonteri@pulafilmfestival.hr. Rezultati će biti objavljeni do 18. veljače.

O dinamičnoj atmosferi u kinu Valli svjedoče aktualni volonteri. Tako Lara, najnovija volonterka u kinu, kaže da joj je to jedno od najboljih iskustava u životu.

- Od društva do prostora pa i samih filmova, sve je predivno. Svi volonteri su zakon i nas mlađe kontinuirano uče o informacijama i trikovima kako se bolje snaći u razno raznim situacijama. Svi volonteri u kinu su filmofili pa tako niti ja nisam izuzetak. Uživamo u svim blagodatima filmskog svijeta. Prijavite se, nećete požaliti, ističe Lara.

Nikola u kinu volontira oko pet mjeseci i kaže da je to pravo mjesto za sve ljubitelje filmova, zabave, druženja s kolegama, kokica...

- Najviše mi se sviđa skeniranje ulaznica, upućivanje publike na njihova mjesta, paljenje i gašenje svjetla u dvorani, uvijek vesela i opuštena atmosfera, a najviše od svega besplatno gledanje svih filmskih hitova, kaže Nikola.

Njegov kolega Darian volontira nešto više od godinu dana. I njemu je to jedno od najboljih iskustava koje je imao u životu.

- Iako me besplatno gledanje filmova najviše potaknulo da postanem volonter, ono što me osvojilo i oduševilo je apsolutno fantastična atmosfera opuštenosti i veselja te mnoga poznanstva i prijateljstva koja sam stekao tijekom volontiranja u kinu. Svi volonteri i zaposlenici kina su prijateljske i ugodne osobe, zaključuje Darian.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se