TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv: Informativni dan za poljoprivrednike

NOVOSTI
14.11.2017. 9:34:46

Poziv: Informativni dan za poljoprivrednike
U sklopu besplatnih edukacija i drugih aktivnosti, koje se od otvorenja Poduzetničkog inkubatora Poreč u Žbandaju redovito održavaju, Grad Poreč-Parenzo organizira informativni dan za poljoprivrednike, koji će se održati u petak, 17. studenog 2017. s početkom u 17,00 sati, na adresi Žbandaj 34a.

Informativni dan je namijenjen poljoprivrednicima i drugim zainteresiranim osobama koje žele na jednom mjestu dobiti informacije o nizu mogućnosti i potpora poljoprivredi, koje nude razne institucije i fondovi.

Prisutnima će se predstaviti sljedeće teme:

- Lokalna akcijska grupa „Središnja Istra" (LAG)
- „Mogućnosti razvoja poljoprivrednih gospodarstava putem Lokalne razvojne strategije LAG- Središnja Istra" , te će predstaviti mjere koje se planiraju u 2017/2018 i proceduru istih.
- Institut za poljoprivredu i turizam
- „Potpora istarskim poljoprivrednicima kroz projekt Domaća web tržnica"
Parentium Konzalting d.o.o.
- „Predstavljanje mogućnosti povlačenja sredstava iz Mjera programa Ruralnog razvoja i nacionalnih Programa RH namijenjenih proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda"

Informativni dan besplatan je za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika. Više informacija o prijavi pronađite na stranicama Udruženja obrtnika Poreč.
 
(I:hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se