TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv na 21. Obrtnički sajam Istre

BIZZDOGAĐANJA
23.8.2018. 8:57:35

Poziv na 21. Obrtnički sajam Istre
Obrtnička komora Istarske županije objavila je Poziv za 21. Obrtnički sajam Istre koji će se održati u Puli (montažna hala na parkiralištu "Karolina") od 4. do 7. listopada 2018. godine (od četvrtka do nedjelje).   

Organizatori sajma su Obrtnička komora Istarske županije, Istarska županija, Grad Pula i Hrvatska obrtnička komora, a očekuje se i pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.  

Obrtnički sajam Istre značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji, za sve one koji žele biti konkurentniji, žele održati postojeće poslovne kontakte i privući nove poslovne partnere te nove korisnike usluga. Sajam je namijenjen prvenstveno obrtnicima i poduzetnicima - proizvođačima, te trgovcima opremom, materijalom i sirovinama za daljnju proizvodnju.    

Ako ste Već bili na Obrtničkom sajmu Istre, primijetit ćete da su organizatori, s ciljem da Vam olakšaju prijavu i daju mogućnost izbora izlagačkog prostora, unijeli određene izmjene. Uz obrazac prijave pronaći ćete nacrt sajamske hale s ucrtanim štandovima. 

U prijavi je potrebno upisati broj željenog štanda, a po primitku ovjerene i ispravno popunjene prijave dobit ćete potvrdu rezervacije štanda.  

Detaljnije informacije i svu potrebnu dokumentaciju pronaći ćete na stranici UO Poreč

(I: eIstra.info / uoporec.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se