TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP"

NOVOSTI
28.5.2018. 8:48:01

Poziv na dostavu projektnih prijedloga  Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je 22. svibnja 2018. godine Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP", Referentna oznaka: KK.03.2.1.15., namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

Pozivom na dostavu projektnih prijedloga "Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP-a" sufinancirat će se ulaganja u kapacitete MSP-a, kroz početna ulaganja u izgradnju i/ili opremanje poslovnih jedinica. Poziv ima za cilj jačanje regionalne konkurentnosti MSP-ova kroz razvoj identificiranih strateških djelatnosti industrije. Poticanjem aktivnosti koje stvaraju dodatnu vrijednost i učinkovitim pozicioniranjem malog i srednjeg poduzetništva u globalnim lancima vrijednosti omogućit će se razvoj novih kompetencija, povećanje proizvodnje, povećanje izvoza i stvaranje novih radnih mjesta.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem Poziva od 22. svibnja do 28. prosinca 2018. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 200.000.000,00 kuna.

Vrste potpora:
 
  • Regionalne potpore,
  • Potpore za savjetodavne usluge u korist MSP-ova,
  • Potpore MSP-ovima za sudjelovanje na sajmovima,
  • Potpore za usavršavanje,
  • Potpore male vrijednosti (de minimis)

Više informacija i natječajnu dokumentaciju potražite na stranicama Europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 
(I: strukturnifondovi.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se