TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv na edukaciju: „Želim biti prvi na Googleu - SEO edukacija“

5.12.2018. 8:38:11

Poziv na edukaciju: „Želim biti prvi na Googleu - SEO edukacija“
Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Želim biti prvi na Googleu - SEO edukacija" koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 13. prosinca 2018. godine. Edukacija će trajati od 10 do 16 sati.

Cilj je ove edukacije upoznati polaznike s važnošću kvalitetne optimizacije web stranice kako bi ih potencijalni klijenti lakše pronalazili pri pretraživanju interneta.

Prva tri rezultata na Googleu ostvaruju prodaju, dok ostali tek "popunjavaju" prvu stranicu tražilice. Nećemo ni spominjati što se krije na drugoj stranici na koju korisnici vrlo rijetko zavire. Zbog ovih je razloga iznimno važno pozicionirati web stranicu što više u rezultatima pretraživanja, a ova edukacija omogućit će stjecanje znanja, vještina i tehnika potrebnih za razumijevanje i primjenu SEO-a. Sve se više poslovni svijet okreće online poslovanju i ne biti prisutan na internetu danas znači da uopće ne poslujete ili čak ne postojite.

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju poziciju na Google tražilici, upoznati nove metode optimizacije te proširiti svoje SEO znanje. Samo pravilno optimizirana stranica povećat će promet Vašega weba, a kao rezultat (ako su svi uvjeti ispunjeni) povećat će se i prodaja Vaših proizvoda/usluga. 

Edukaciju će voditi Miško Macolić Tomičić, vlasnik marketinške agencije Markething koji aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri, ali i šire u sklopu Start-Up udruge.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ako ste zainteresirani, prijavu izvršite na sljedećoj poveznici: http://prijave.ida.hr/hr/events/application/d96e0122e4e84d5aad589e7edf7de1da/ najkasnije do utorka, 11. prosinca 2018. godine.

Za sve dodatne informacije molimo obratite se Ivani Kalac putem e-maila ivana.kalac(at)ida.hr  ili na broj telefona: 052/381 900.
 
 
(I: ida.hr)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se