TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv na sudjelovanje na Okruglom stolu o upravljanju intelektualnim kapitalom u Šibeniku

22.5.2018. 8:05:57

Poziv na sudjelovanje na Okruglom stolu o upravljanju intelektualnim kapitalom u Šibeniku
Okrugli stol o upravljanju intelektualnim kapitalom, koji će se održati 30. svibnja u Šibeniku, bit će uvod u 3. međunarodnu znanstveno-poslovnu konferenciju o ekonomiji i poduzetništvu BEE 2018. koja će se održavati od 30. svibnja do 2. lipnja.

Cilj je ovog izdvojenog događanja osvijestiti važnost intelektualnoga kapitala kao ekonomske kategorije za uspjeh poslovanja te učinaka njegova mjerenja na razvoj i konkurentnost poduzeća i razvoj gospodarstva.

Uvod u raspravu dat će znanstvenici, renomirani ekonomski stručnjaci, predstavnici uspješnih hrvatskih poduzeća, ministarstava i čelnici lokalne uprave koji će s aspekta svojih poslovnih iskustava navesti prijedloge poboljšanja upravljanja intelektualnim kapitalom u poduzećima, lokalnoj samoupravi i nacionalnom gospodarstvu.

Radni jezik okruglog stola je hrvatski i organizira se bez naplate kotizacije. Predviđeno je trajanje okruglog stola od 17 do 19 sati, a održava se u D-Resortu Šibenik. Zainteresirani trebaju najaviti svoj dolazak do 25. svibnja ispunjavanjem online prijavnice.

Organizator konferencije je Međunarodni institut za poduzetništva i Studentski poduzetnički inkubator Sveučilišta u Zagrebu, uz podršku Ekonomskog fakulteta iz Zagreba i Hrvatske gospodarske komore.

(I: hgk.hr)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se