TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv za dostavu programa za brošuru "Veseli prosinac u Pazinu"

NOVOSTI
27.10.2017. 9:39:08

Poziv za dostavu programa za brošuru  Veseli prosinac u Pazinu
Pozivamo sve zainteresirane ugostitelje, udruge i ustanove da se pridruže prigodnom obilježavanju programa Veselog prosinca i zajedničkom marketingu svih aktivnosti s ciljem privlačenja što većeg broja posjetitelja u Pazin u blagdansko vrijeme.

„Veseli prosinac u Pazinu" zajednički je nazivnik za sva zabavna, kulturna i prigodno-blagdanska događanja koji se tijekom prosinca odvijaju u Pazinu u organizaciji Grada Pazina uz suradnju Udruženja obrtnika Pazin ali i uz inicijativu udruga, institucija, lokalnih ugostitelja, trgovaca i drugih poduzetnika kojom se želi posjetiteljima pružiti ugođaj božićno-novogodišnjih blagdana. U sklopu marketinških aktivnosti i ove godine izradit će se informativna (programska) brošura ”Veseli prosinac u Pazinu”.

Ukoliko organizirate neki prigodni program koji će se odvijati tijekom prosinca u Pazinu, molimo Vas da ukratko navedete točan naziv programa te datum, vrijeme i mjesto održavanja programa.
 
Također obavještavamo da će Grad Pazin organizirati Božićni sajam na Trgu slobode u razdoblju od 15. do 24. prosinca 2017. godine. Cilj je svaki dan u vrijeme trajanja sajma organizirati prigodan program na sajamskoj pozornici. Ukoliko ste zainteresirani za organizaciju kraćeg programa na pozornici kako bi u vrijeme trajanja sajma predstavili svoj rad molimo Vas da izvijestite o vrsti programa koji ste spremni pripremiti, okvirno trajanje programa i preferirano vrijeme za nastup (datum i sat).

Programi se dostavljaju e-mailom na: manifestacije@pazin.hr ili osobno na adresu: Grad Pazin, Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, Pazin, n/r Dora Rizvić,  najkasnije do petka, 10. studenoga 2017. godine kako bi se isti mogli uvrstiti u promotivne materijale.

(I:ipazin.net)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se