TRAŽIŠ? NAĐI.

Predavanje "Novosti u gospodarenju komunalnim i proizvodnim otpadom u objektima u kojima se priprema i/ili uslužuje hrana"

13.9.2018. 8:20:24

Predavanje  Novosti u gospodarenju komunalnim i proizvodnim otpadom u objektima u kojima se priprema i/ili uslužuje hrana
HGK – Županijska komora Pula i Eko-Adria d. o. o. organiziraju predavanje "Novosti u gospodarenju komunalnim i proizvodnim otpadom u objektima u kojima se priprema i/ili uslužuje hrana" koje će se održati u četvrtak, 20. rujna u 11 sati u Velikoj dvorani ŽK Pula.

Nakon donošenja novih cjenika za prikupljanje komunalnog otpada može se očekivati veliki porast računa za tu uslugu. Na predavanju će biti prezentirani mogući načini smanjivanja cijene za prikupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada, odnosno smanjivanja proizvedene količine miješanog komunalnog otpada, gospodarenja proizvodnim otpadom (ambalaža od papira, stakla, metala i drva, biorazgradivi otpad) te izloženo koje su zakonske obveze gospodarskih subjekata u vođenju propisane dokumentacije o otpadu.

Broj sudionika je ograničen, a za sudjelovanje se možete prijaviti ispunjavanjem online prijave do 19. rujna.

(I: hgk.hr)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se