TRAŽIŠ? NAĐI.

Predavanje "Poslovna komunikacija u praksi" u Udruženju obrtnika Pazin

NOVOSTI
20.10.2017. 9:15:48

Predavanje  Poslovna komunikacija u praksi  u Udruženju obrtnika Pazin
Udruženje obrtnika Pazin poziva svoje članove na predavanje "Poslovna komunikacija u praksi" koje će se održati u utorak, 24. listopada 2017. godine od 13.00 do 14.00 sati u prostorima Udruženja obrtnika u Pazinu.

U poslovnoj komunikaciji, osim jasnog prenošenja poruke, važno je i da ona bude točno iskazana. Jezične, odnosno, pravopisne i gramatičke pa i stilske pogreške mogu na primatelja poruke ostaviti dojam neprofesionalnosti, neobrazovanosti, neznanja, nepismenosti i nemarnosti, a valja napomenuti da se sve to može itekako odraziti na poslovanje i poslovni uspjeh.

Predavanje je posvećeno:
  • poslovnoj komunikaciji učestaloj u našoj (poslovnoj) svakodnevici;
  • dojmu koji ostavljamo na primatelja naših poruka;
  • važnosti točnog, pravilnog, jasnog, razumljivog prenošenja poruke;
  • pisanju poslovnih pisama;
  • komunikaciji elektroničkom poštom;
  • najčešćim jezičnim pogreškama koje vrlo lako možemo izbjeći
Predavanje je namijenjeno poduzetnicima, obrtnicima, privatnim iznajmljivačima i svima koji žele naučiti više o poslovnoj komunikaciji.

Trajanje predavanja je 60 minuta, a predavačica je Marijeta Matijaš, autorica knjige "Mali jezični savjetnik za bolju poslovnu komunikaciju".

Sudjelovanje na radionici je besplatno. S obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani, potrebno je potvrditi svoj dolazak slanjem imena i prezimena te broja telefona na info@uopazin.hr do utorka 24. listopada 2017.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se