TRAŽIŠ? NAĐI.

Predavanje za obrtnike: NLP u poduzetništvu

NOVOSTI
30.11.2017. 9:14:25

Predavanje za obrtnike: NLP u poduzetništvu
Želite li saznati više o NLP-u, svjetski poznatoj metodologiji za osobni i poslovni razvoj? Pozivamo vas na predavanje NLP U PODUZETNIŠTVU (neurolingvističkim programiranjem do boljih rezultata) koje će biti održano u petak, 8. prosinca 2017. u 11 h u Udruženju obrtnika Pazin.

Za uspješno poslovanje stručnost nije dovoljna. Vještine komunikacije, organizacije, vođenja sebe i drugih presudne su za prepoznatljivost i uspjeh na tržištu. NLP je način na koji možete prevladati prepreke, motivirati svoj tim i ostvariti cilj.

Zbog djelotvornosti i jednostavne primjene, NLP je širom svijeta postao poslovni standard. Jednostavnom primjenom NLP-a možete unaprijediti poslovanje i postići željene rezultate.
 
Saznajte što je NLP te kako ga možete primijeniti za osobni i poslovni razvoj na predavanju što ga organizira Udruženje obrtnika Pazin u suradnji s obrtom MOTIVA iz Rijeke. Predavačica je Koraljka Martić, dipl. prof., NLP Master.
 
Ukoliko želite prisustvovati predavanju, prijavite na e-mail info@uopazin.hr najkasnije do 7.12.2017. u 15 sati.

Više u NLP-u pročitajte ovdje.

(I:uopazin.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se