Predfestivalska groznica: Organizatori Dana komunikacija zaključani u novoj glavnoj dvorani

ŠTO, GDJE, KAKO...?
11.4.2024. 12:43:59

Predfestivalska groznica: Organizatori Dana komunikacija zaključani u novoj glavnoj dvorani
Prošla je već godina dana i vrijeme je ponovno uživati na omiljenim Danima komunikacija, koji će od 11. do 14. travnja ugostiti tisuće komunikatora, kreativaca, digitalaca i marketingaša, a na najneobičniji mogući način doznali smo da se ove godine, uz sve ostalo što su organizatori već najavili, priprema novi spektakularni 360° izgled glavne festivalske dvorane AAA. Naime, članovi organizacijskoga odbora Dunja Ivana Ballon, Jelena Fiškuš, Davor Bruketa, Anđela Buljan Šiber, Damir Ciglar i Nikola Žinić navodno su se tamo zatvorili i odbijaju izaći. Prema onome što smo od hotela Lone uspjeli doznati, čini se da su tamo odlučili ostati i tijekom noći, a sa sobom su uzeli i novi festivalski merch. Razlozi nisu poznati.

„Atmosfera je čarobna”, navodno je rekla Dunja Ivana Ballon, direktorica Dana komunikacija, kada je prvi put vidjela novi postav glavne dvorane, dok je Damir Ciglar zadovoljno ponavljao riječ spektakl, gledajući u 170 kvadratnih metara ekrana. Davor Bruketa (opet) se skinuo, i ovaj put od glave do pete odjenuo novi festivalski FUCK & LOVE merch. Misli da je poruka svima jasna. Nikola Žinić i Anđela Buljan Šiber zabavljaju se u režiji, a viđeni su i kako se penju po ogromnim statuama natjecanja Effie, IdejaX, MIXX, BalCannes i dopisuju s festivalskim AI-jem. Jasno je samo jedno – da nikome više nije jasno što se zaista događa. Iskusni HURA i IAB Croatia tim, koji je također na lokaciji, i ne pokušava ih urazumiti, a rečeno nam je da nije isključeno ni da su oni sve zapravo zakuhali. Ipak je ovo deseta edicija ovog omiljenog festivala.

Jedina nada za tisuću i tisuću i tisuću (čitaj: rekordnih tri tisuće) sudionika koji su već na putu za Rovinj jest Jelena Fiškuš, za koju se govori da će otvoriti festivalska vrata u četvrtak, 11. travnja u 15 sati, kada će početi prva festivalska predavanja.

Uz po mnogima najbolji program u ovom dijelu svijeta, Dani komunikacija dosad su najavili noćna predavanja, predavanja na plaži, pive poslije programa, beach afterparty, novu produkciju glavne 360° dvorane, neobičan FUCK & LOVE merch, novu četvrtu dvoranu ŠŠŠumica (koja se, suprotno svom nazivu, ipak nalazi u hotelu Lone?!), prvi AI jednog ovakvog događanja u Hrvatskoj i čitav niz drugih neviđenih sadržaja.

Što očekivati od Dana komunikacija – više nitko ne zna, a odgovorni više (očito) nisu baš odgovorni, stoga ih nije moguće ni pitati. Ne preostaje ništa nego doći na deseto izdanje Dana komunikacija, koje će, prema svemu sudeći, potpuno – oduševiti.

Prijave za sudjelovanje uživo ili online moguće su na www.danikomunikacija.com.

Program festivala dostupan je na www.danikomunikacija.com/speakers.

Merch festivala dostupan je na sljedećoj poveznici.

Finaliste natjecanja i članove žirija upoznajte ovdje.

Upoznajte svog festivalskog AI asistenta na poveznici

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više