TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijave na ZEPS Zenica i Poslovne razgovore u Celju

NOVOSTI
9.8.2017. 8:59:36

Prijave na ZEPS Zenica i Poslovne razgovore u Celju
Podsjećamo sve zainteresirane da su u toku prijave za 24. Generalni BH Sajam ZEPS u Zenici i za Poslovne razgovore poduzetnika u Celju.

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivan nastup članova na 24. GENERALNOM BH SAJMU ZEPS 2017. u Zenici, jednoj od najvećih sajamskih manifestacija u Bosni i Hercegovini, a koji će se održati od 3. do 7. listopada.

Radi se o važnom sajmu u Republici Bosni i Hercegovini, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Također, Hrvatska obrtnička komora poziva hrvatske obrtnike da se prijave za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika iz država EU te država Jugoistočne Europe, koji će se održati 14. rujna u Celju („Modra dvorana" Celjskog sajma).

Poslovni razgovori održat će se u okviru 50. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog sajma u Celju 2017., najvažnijeg sajma malog i srednjeg poduzetništva u regiji.

Detalje možete pronaći na straniama Hrvatske obrtničke komore.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se