TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na BalCannes i osvojite Cannes!

BIZZDOGAĐANJA
12.7.2018. 9:36:53

Prijavite se na BalCannes i osvojite Cannes!
U Rovinju će se od 20. do 23. rujna održati 11. Weekend Media Festival, u sklopu kojeg će se održati i dodjela nagrada za najbolje projekte regionalnih agencija za tržišno komuniciranje BalCannes.

Otvorene su prijave za BalCannes – natjecanje na kojem imate jedinstvenu priliku prezentirati svoj rad klijentima iz osam zemalja regije te im pokazati svoje najbolje projekte. Svih 25 dobitnika kući će ponijeti nagrade BalCannesa, dio njih i posebne nagrade žirija poput one za najbolji projekt prema mišljenju klijenata, a projekt najbolje agencije BalCannesa odlazi na Cannes Lions 2019. natjecanje!

O nagrađenima će odlučivati žiri sastavljen od 25 predstavnika klijenata, agencija i novinara iz nekoliko zemalja regije. Budući da se na tržištu upravo sinergijom klijenata, agencija i medija postižu najbolji rezultati, od žirija iskusnih profesionalaca očekuje se najkvalitetnija selekcija top projekata na BalCannesu.

Natječite se s vašim malim projektima ili velikim kampanjama; s vašim domaćim projektima, ali i onima za strana tržišta, jer se na BalCannesu nagrađuje najbolji projekt za inozemno tržište, kao i najbolji projekt realiziran na regionalnom tržištu, a možda baš vaš bude taj koji će nakon BalCannesa osvojiti i Cannes!

Na BalCannesu mogu sudjelovati projekti realizirani u periodu od 1. svibnja 2017. do 1. rujna 2018. godine. 

Prijave su otvorene do 1. rujna 2018. godine. Projekti se prijavljuju u obliku video sažetka trajanja do 3 minute u kojem je potrebno prikazati kreativne materijale, ukratko opisati postavljeni izazov, tržišni kontekst, odabrano rješenje i postignute rezultate. U online prijavi potrebno je uploadati glavni vizual projekta kojeg organizator može koristiti u promotivne svrhe ako projekt bude među odabranima. Potrebno je navesti sve glavne partnere koji su pridonijeli uspjehu projekta, što uključuje naziv tvrtke klijenta, primarne i eventualno sekundarne agencije, pa i individualna priznanja te sve autore koji su najviše pridonijeli uspjehu kampanje, koji će kao takvi biti navedeni na BalCannes Yellow Pages stranicama.

Cijena
po prijavljenom projektu iznosi 999,00 kn (cca. 135 €) + PDV (25 %) za članove HURA, SOZ, IAA, UEPS, AMAC, MAAM i DSOJ udruženja, a za sve ostale iznosi 1.125,00 kn (cca. 152 €) + PDV (25 %).

Više informacija o prijavama i selekcijskom procesu saznajte na službenim stranicama BalCannesa

(I: eIstra.info / balcannes.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se