TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na besplatnu edukaciju "Financiranje start-up poduzeća"

NOVOSTI
23.10.2017. 8:37:13

Prijavite se na besplatnu edukaciju  Financiranje start-up poduzeća
Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom poziva vas na dvodnevnu edukaciju na temu „Financiranje start-up poduzeća" koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV u Puli, u ponedjeljak i utorak, 30. i 31.  listopada 2017. godine. Edukacija će oba dana trajati od 9 do 16 sati.

Edukacija će pokriti različite teme; od elemenata uspješnosti, najčešćih pogrešaka start-up poduzetnika, do vlastitih i tuđih izvora financiranja. Dvodnevnu edukaciju provodit će konzultant i trener; mr.sc. Zrinski Pelajić, dipl.oec., poslovni savjetnik i trener s međunarodnom reputacijom i bogatim praktičnim i teoretskim iskustvom na području edukacija za poduzetnike.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac@ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do petka, 27. listopada 2017. godine.

Sadržaj seminara pogledajte na stranici Istarske razvojne agencije.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se