TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na besplatnu radionicu iz područja digitalnog marketinga!

NOVOSTI
27.9.2018. 11:29:46

Prijavite se na besplatnu radionicu iz područja digitalnog marketinga!
HGK – Županijska komora Pula nastavlja s ciklusom edukacije iz područja digitalnog marketinga. Stoga će se, u srijedu, 3. listopada 2018. u 10 sati održati radionica „Pokreni digitalnu transformaciju svojeg poslovanja". Cilj je radionice polaznicima pružiti praktična znanja i vještine kako bi što efikasnije iskoristili internet u svom poslovanju. Predavači su stručnjaci za internetsko poslovanje sa svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja.

Podsjetimo, riječ je o edukaciji koju je pokrenuo Google u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Algebrom 2017. godine, u sklopu projekta „Digitalna garaža", kako bi se malim i srednjim poduzetnicima omogućilo da osnaže svoje digitalne vještine i povećaju korištenje digitalnih alata.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika ograničen te je potrebna prethodna online prijava u HGK - ŽK Pula (do 1. listopada). 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se