TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na Brendaonicu Content Mix!

BIZZDOGAĐANJA
4.2.2019. 9:40:12

Prijavite se na Brendaonicu Content Mix!
Brendaonica ove godine slavi svoj 3. rođendan! Tim povodom organizira se još jedna radionica na kojoj će biti riječi o content marketingu. Brendaonica Content MIX održat će se 2. ožujka 2019. u BIZkoschnica Coworking prostru na adresi Ilica 71, Zagreb, s početkom u 9 sati. 

Content ili sadržajni marketing u današnjem je online okruženju jedini efikasan oblik komunikacije. Želite li prenijeti neku poruku, a ne želite potrošiti pravo bogatstvo za oglašavanje, na radionici ćete naučiti kako strateški planirati sadržaj, koristiti alate i pronaći resurse za digitalne kanale koje koristite. 

Sadržaj Brendaonice Content MIX


  • Kako strateški planirati sadržaj za vaše društvene mreže i web?
  • Kako kreirati sadržaj kojim ćete doprinijeti boljoj promidžbi i prodaji vaših usluga i proizvoda?
  • Koje resurse i alate koristiti za učinkovito planiranje sadržaja?
  • Kako povećati angažman s kvalitetnim sadržajem? (Facebook i Instagram)
  • Kako pozicionirati i diferencirati svoj brend autentičnim sadržajem?
  • Interaktivna vježba: Izrada content mix plana s primjerima
 

Predavači na Brendaonici 


Morena Milovoj zaljubljenik je u društvene mreže i PR, a iza sebe ima bogato iskustvo iz područja marketinških komunikacija za kompanije na domaćem i stranom tržištu. Osnivačica je Brendaonice te vlasnica fashion & lifestyle bloga, s čvrstim uvjerenjem kako ključ uspjeha svih koji pokreću ili razvijaju poslovanje leži u osobnom brendiranju i online poduzetništvu. 

Tomislav Pancirov kao lifestyle poduzetnik, digitalni nomad i strateg iskustvo u komunikacijskim strategijama i kampanjama stekao je u radu s najvećim klijentima u regiji. Ujedno je i vlasnik biznisa za komunikacijsko savjetovanje, bloga te uspješnog YouTube kanala Digitalna stvarnost
  
Iza Brendaonice stoji cijeli niz uspješno odrađenih radionica, predavanja i prezentacija i gostovanja na konferencijama kao što su Inspire Me, Career Booster i Leap Summit. Tu su također i online radionice za visoko motivirane pojedince te male i srednje poduzetnike, a moguće se i organizirati personalizirane radionice za udruge, poduzetničke inkubatore i kompanije. 
 

Prijave i kotizacija 


Prijave se vrše online putem, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 990,00 kn. Cijena uključuje i osvježenje za vrijeme radionice (kava/čaj, peciva) te Potvrdu o pohađanju radionice i mogućnost sudjelovanja u Q&A grupi na Facebooku nakon radionice. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se