TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na "Sajmove hrane i zdravog življenja"

BIZZDOGAĐANJA
29.3.2018. 9:10:00

Prijavite se na  Sajmove hrane i zdravog življenja
U cilju promocije i promicanja svijesti o kvaliteti hrvatskih proizvoda čiji su nazivi zaštićene oznake izvornosti, zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla, hrvatski otočki proizvodi te od značaja za razvoj organske proizvodnje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, u suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede i Grada Zagreba, Zagrebački velesajam organizira Sajmove hrane i zdravog življenja od 18. do 21. listopada 2018. godine.

Zbog potrebe nadopune tradicionalnih Sajmova zdravog življenja kao tematska komponenta uvedena je i hrana. Hrana kao posebna tema predstavlja posebnu dodanu vrijednost u izlagačkom i u konferencijskom dijelu.

Sajmovi hrane i zdravog življenja čiji profil je prodajno-poslovnog i edukativnog karaktera, predstavljaju središnji nacionalni gospodarski događaj i najznačajniji tematski sajam u Jugoistočnoj Europi.

Za sudjelovanje na Sajmovima hrane i zdravog življenja pozvani su izlagači svih grana prehrane i poljoprivredne proizvodnje: velike, srednje, male i mikro tvrtke, institucije, LAG-ovi (Lokalne akcijske grupe) i strukovna udruženja.

Uz bogati izložbeni dio, Sajmove hrane i zdravog življenja prate stručni skupovi i konferencije na aktualne teme značajne za razvoj i unaprjeđenje poljoprivredne proizvodnje, podizanja konkurentnosti domaćih poljoprivrednih proizvoda, usklađivanja zajedničke poljoprivredne politike u Europskoj uniji i potrebnih reformi u Republici Hrvatskoj, pružanje pomoći domaćim poljoprivrednim proizvođačima pri podnošenju zahtjeva za novčanim potporama i uvjeti financiranja poljoprivrede i prehrambene industrije bespovratnim sredstvima EU. 
 
Ministarstvo poljoprivrede i Predstavništvo Europske komisije u Republici Hrvatskoj organiziraju Okrugli stol na temu: „Nepoštene trgovačke prakse – pravni okvir u RH te stanje i pristup rješavanja ovog problema u EU" na kojoj se očekuje sudjelovanje kompetentnih sudionika iz Hrvatske i Europske unije. U pripremi je i tema namijenjena krajnjim proizvođačima, koja će razmotriti sve aspekte vezane uz organiziranje otkupa i plasmana poljoprivrednih proizvoda u domaćem turističkom sektoru.

Više informacija o Sajmovima hrane i zdravog življenja pogledajte na stranicama Zagrebačkog velesajma.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se