TRAŽIŠ? NAĐI.

Prilika za učenje i druženje s vrhunskim stručnjacima u turizmu - dođite na Best Stay

BIZZDOGAĐANJA
2.11.2016. 14:08:58

Prilika za učenje i druženje s vrhunskim stručnjacima u turizmu - dođite na Best Stay
Ususret Best Stay konferenciji popričali smo s govornicima i otkrili koje savjete imaju za postizanje oduševljenja gosta, kakvi su oni gosti kada putuju, koliko ICT utječe na industriju te, na kraju, čemu se najviše vesele povodom Best Stay-a.

Andrea Grisdale napominje kako gosta treba oduševiti znakovima pažnje - autentičnost, angažiranost i osmijeh uvijek pozitivno utječu na gosta. Najbitnije je gosta upoznati i za njega pripremiti jedinstveni znak pažnje koji će ga potaknuti da se ponovno vrati. Damir Knežević iz Hoteze smatra da je danas jedan od najbitnijih aspekata iskustva gosta tehnologija koja mu omogućava lakšu i bržu komunikaciju sa osobljem, kao i trenutačan pristup svim informacijama koje bi mu mogle zatrebati. 

Na pitanje što mu je najbitnije kod smještaja kada putuje, Peter Losch, direktor luksuznog sektora Maistre istaknuo je osjećaj ugode kao najbitniji faktor njegovog doživljaja destinacije i hotela. "Želim biti nadahnut hotelom i osjećati se ugodno. Često rađe biram cool hotel s 3 ili 4 zvjezdice nego suhoparan hotel od 5 zvjezdica. Želim odsjesti u hotelima koji su drugačiji. Dosadne, sive, stare hotelske sobe, posebno u većim gradovima, stvarno me deprimiraju.”

Kada smo govornike pitali čemu se najviše raduju ususret Best Stay-u, složili su se da ih upoznavanje kolega, učenje, dijeljenje ideja i primjena naučenog u daljnjem poslovanju najviše vesele.
 
Pridružite im se i Vi!

Kotizacije za konferenciju gotovo su rasprodane -  registrirajte se za Best Stay 2016. već danas i osigurajte svoju ulaznicu. Kako biste se registrirali, kontaktirajte organizatore na +385 51 580 730 ili putem maila na info@beststay.com.hr.
 
Kako je protekla prošlogodišnja Best Stay konferencija pogledajte u videu u nastavku.


(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se