TRAŽIŠ? NAĐI.

Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima za vrijeme otvaranja festivala Dimensions i Outlook

NOVOSTI
30.8.2017. 8:23:05

Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima za vrijeme otvaranja festivala Dimensions i Outlook
Povodom otvaranja glazbenih festivala Dimensions 30. kolovoza i Outlook 3. rujna, ugostiteljskim objektima iz skupina „Restorani" i „Barovi", odobrena je mogućnost produženja radnog vremena od 06,00 do 03,00 sata sljedećeg dana.

Produženje radnog vremena ugostiteljskim objektima za vrijeme glazbenih festivala omogućeno je na području koje zatvaraju sljedeće ulice: Flaciusova ulica, Ulica Riva, Ulica Starih Statuta, Flavijevska ulica, Trg na mostu, Trinajstićeva ulica od broja 1 do broja 7, Kukuljevićeva ulica, Rakovčeva ulica, Mletačka ulica, Trg Republike, Vergerijeva ulica i Arsenalska ulica brojevi 1, 3 i 5.

Radno vrijeme na ljetnoj terasi uz ugostiteljski objekt prati poslovanje ugostiteljskog objekta, uz obavezu ugostitelja da se pridržava odredbi Zakona o zaštiti od buke ("Narodne novine”, broj 30/09,  55/13,153/13 i 41/16) i propisa koji reguliraju javni red i mir.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se