TRAŽIŠ? NAĐI.

Pulski restoran poslodavac godine za osobe s invaliditetom

ČLANCI
10.5.2018. 10:09:28

Pulski restoran poslodavac godine za osobe s invaliditetom
Bistro Punkt, smješten na stadionu Aldo Drosina, ovogodišnji je dobitnik nagrade "Poslodavac godine za osobe s invaliditetom" u kategoriji mikro poduzetnik, koju dodjeljuje Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Nagrada je Punktu dodijeljena na temelju provedenog razgovora s kandidatima koji su ispunjavali uvjete o sudjelovanju i prikupljenih podataka Povjerenstva o odabiru kandidata. Povjerenstvo je uključivalo predstavnike Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske udruge poslodavaca, Instituta za razvoj tržišta rada, Portala Moj Posao i SOIH - Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske.
 
 
 
Povjerenstvo je u svom obrazloženju zaključilo kako Punkt "svojim primjerom razvija dobru praksu i socijalnu osjetljivost te omogućava osobama s invaliditetom da u prilagođenim uvjetima ravnopravno sudjeluju i doprinose uspjehu".

Društveno poduzeće Punkt bavi se ugostiteljstvom i poljoprivredom te zapošljava isključivo osobe s invaliditetom i druge teško zapošljive osobe. Cilj poduzeća je što više uključiti osobe s invaliditetom na tržište rada povećanjem njihove konkurentnosti, doprinijeti njihovoj integraciji i dostojanstvu te poboljšati njihove uvjete života. Bistro Punkt u Puli svakodnevno priprema svježe i tople obroke i marende, a pružaju i usluge cateringa te dostave. Želite li naručiti marendu, Punktu se možete obratiti putem forme za upit.

(I: eIstra.info/glasistre.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se