TRAŽIŠ? NAĐI.

Rad u prodaji idealan je za početak karijere

ČLANCI
1.9.2015.

Rad u prodaji idealan je za početak karijere
Potražnja za djelatnicima u prodaji je visoka, no tražitelji posla često izbjegavaju takav posao što iz zablude, što iz straha. No, iz poslova u području prodaje možete puno toga naučiti, prenosi Women in adria. 

Naučit će vas ‘preskakati’ prepreke

Prodaja će vas naučiti što je realna situacija na tržištu i kako se nositi s problemima i nepovoljnim okolnostima. Posao u prodaji će vas gotovo stalno držati van zone ugode i pokazat će vam koliko je potrebno truda i upornosti za postizanje rezultata.

Naučit će vas važnosti pozitivnog stava

Slab  karakter i sklonost odustajanju su karakteristike koje nikako nisu poželjne u bilo kojem poslu, a kamoli u prodaji. Upravo posao prodavača izgradit će vam čvrst karakter jer ćete se naučiti nositi s nerazumijevanjem i odbijanjem, dok će vam pozitivan stav pomoći da se održite na površini.

Izgradit će vam samopouzdanje

Bolje ćete razumjeti svoje kvalitete i slabosti na kojima možete poraditi kako biste bili još konkurentniji na tržištu rada. Kako ćete napredovati uvidjet ćete da ste spremni obavljati zadatke usprkos stresu i nelagodi, a to će vam dodatno izgraditi samopouzdanje.

(I: moj-posao.net)
Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se