TRAŽIŠ? NAĐI.

Radionica „Workshop on Best Practices for Reducing Radon Concentrations in Buildings – Croatia“

14.1.2020. 8:46:07

Radionica „Workshop on Best Practices for Reducing Radon Concentrations in Buildings – Croatia“
Gradu Puli pripala je čast da ove godine ugosti radionicu pod nazivom „Workshop on Best Practices for Reducing Radon Concentrations in Buildings – Croatia" koja će se od 16. do 20. ožujka 2020. godine održati u Puli.

Radionica se održava u organizaciji Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, a u okviru projekta tehničke suradnje „Jačanje regionalnog kapaciteta za kontrolu dugoročnih rizika javnosti zbog radona u stanovima i radnim mjestima".

Svrha ove regionalne radionice je osposobljavanje sudionika u gradnji za smanjenje koncentracije radona u zgradama primjenom najbolje prakse. Sudionici će biti upoznati s teoretskim znanjem (2 dana), praktičnim pristupom u realnim uvjetima/stvarnom slučaju (2 dana), a zadnji dan će biti posvećen pojašnjenju nejasnoća te razmjeni iskustava.

Radionica je namijenjena obuci osoba iz graditeljskog sektora. Sudionici bi trebali imati osnovno znanje iz graditeljske struke te poznavanje gradnje i ventilacijskih sustava te aktivno raditi u tom području.

Radionica će biti na engleskom jeziku.

Prijave je potrebno dostaviti putem InTouch+ sustava ili na obrascu kojeg treba dostaviti gđi. Nevenki Novosel do roka navedenog u pozivu (31. siječanj 2020.). Pročitajte i pozivno pismo sa svim detaljima vezanih uz radionicu i prijavni obrazac.
 
(I: pula.hr) 

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se