TRAŽIŠ? NAĐI.

Radionica: Google Analytics - analiza uspješnosti web-sjedišta

BIZZDOGAĐANJA
6.6.2018. 10:01:56

Radionica: Google Analytics - analiza uspješnosti web-sjedišta
Google Analytics radionica upoznat će polaznike s osnovama rada s besplatnim alatom za praćenje statistike posjećenosti web-stranice. Radionica će se održati 14. lipnja 2018. na adresi KRAŠ Auditorium, Ravnice 48, Zagreb

Nakon kraćeg teorijskog dijela i pregleda razvoja alata za praćenje posjećenosti web-sjedišta, polaznici će upoznati sve mogućnosti Google Analytics alata i njegovih izvještaja. Google Analytics radionica sastoji se od teorijskog predavanja, a kroz kratak pregled razvoja analitičkih alata, polaznici će biti upoznati s osnovnom terminologijom analitičkih alata.

Polaznici će naučiti kako otvoriti Google Analytics račun, kako i gdje na web-stranici postaviti tracking code koji je potreban za funkcioniranje Google Analyticsa. Također, polaznici će na primjerima naučiti osnove upravljanja Google Analytics računom, te kako iz postojećih podataka napraviti napredne izvještaje.

Naučit ćete koji se povratni podaci mogu dobiti o posjetiteljima web-sjedišta te kako oni mogu bitno povećati poslovni uspjeh web-sjedišta, kako čitati povratne podatke da biste vidjeli i efikasnost klasičnih kanala oglašavanja – novine, radio, TV.

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako analizirati podatke prikupljene putem Google Analytics alata. Ako ste webmaster, vlasnik web shopa ili vaša tvrtka ima web-sjedište, ova radionica će vam pomoći da bolje razumijete podatke o posjećenosti vašeg web-sjedišta.

Redovna cijena radionice iznosi 1.590,00 kn + PDV.

Dodatne informacije o sadržaju radionice i prijave možete pronaći na stranicama Mirakul Edukacijskog centra.

(I: mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se