TRAŽIŠ? NAĐI.

Radionica: Komunikacija s teškim klijentima

NOVOSTI
14.3.2018. 9:08:26

Radionica: Komunikacija s teškim klijentima
Radionica Komunikacija s teškim klijentima održat će se 24. ožujka u 10,00 sati u Puli.
 
Radionica je namijenjena svima koji žele upoznati vlastiti stil komunikacije i povećati njezinu učinkovitost s teškim klijentima, ne zanemarujući pritom svoja očekivanja i vrijednosti u poslovnom svijetu.
 
Napominjemo da ovo nije klasičan trening već radionica u obliku grupnog coachinga, fokus u radionici je na unutarnjim procesima i projekcijama na potencijalne klijente i razumijevanju koje je nužno za učinkovitu komunikaciju. 

SADRŽAJ
  • Tipovi osobnosti
  • Svojstva teških ljudi
  • Pozicije Ja sam OK, ti si OK u komunikaciji
  • Kako biti jasan i odlučan sugovornik?
  • Kako razgovarati pod utjecajem emocija?
  • Kako unaprijediti komunikaciju spoznajom vlastitih vrijednosti i ograničenja?
 
Mjesto održavanja: Zajednica tehničke kulture Veruda, Trg kralja Tomislava 13, Pula

*Obzirom da je broj mjesta na radionici ograničen, molimo sve zainteresirane da svoja pitanja i učešće postave mailom na svjetlana.prkic@gmail.com ili telefonom na 098 16 82 985.

Voditeljica radionice. Svjetlana Prkić, prof.

Završila je dvogodišnju Akademiju HUCa, licencirani je life&business coach i savjetnica transakcijske analize. Bavi se coachingom od 2012. godine, a edukacijama više od 15 godina.
Kroz coaching praksu pomaže pojedincima/kama u ostvarivanju njihovih osobnih i profesionalnih ciljeva. Aktivna je u promicanju osobnog razvoja putem radionica o jačanju samopouzdanja, upravljanju vremenom, prezentacijskim vještinama, unutarnjim otporima i izazovima u privatnom i poslovnom svijetu.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se