TRAŽIŠ? NAĐI.

Radionica: Tiny Habits for Creatives or How to Do Better Things?

BIZZDOGAĐANJA
16.12.2019. 8:49:35

Radionica: Tiny Habits for Creatives or How to Do Better Things?
Dragi kreativci, vjerujemo da ste ponekad u blokadi. I Coulter je nekad bio. Zato ga Hura dovodi na HOWtoWOW kako bi vam pomogao da nižete svježe ideje kao na Fordovoj traci, a sve uz pomoć Tiny Habitsa.

"Tiny Habits for Massive Impact" u najkraćim crtama opisuje fokus ove radionice. Riječ je o revolucionarnom i efikasnom protokolu bihevioralnog dizajna. Ili kako dosadašnji polaznici te metode vole nazvati – sistemu razvijanja sitnih supermoći. One su osmišljene s premisom kako uvođenjem malih promjena i novih navika možete potaknuti vlastitu produktivnost i napredak, a sve kako biste do maksimuma iskoristili svoj kreativni potencijal.

Znate da inspiraciju nemate vremena uvijek čekati. Baš ćete zato naučiti što vam je činiti kako ne biste ovisili o iščekivanju povremenih naleta kreative dok pogledavate na sat u strahu od rokova. Svi dijelimo jedan univerzalni problem – kako da budemo bolji u onome što radimo?

Radionica "Tiny Habits for Creatives or How to Do Better Things?" održat će se 16. siječnja 2020. u Algebra LAB-u, na adresi Vukasovićeva 1, Zagreb.

Tvrdnja da je potreban minimalno 21 dan za stvaranje nove navike odlazi u anale mitova – Tiny Habits proces je drugačiji. Odmah primjenjiv. Sistematičan i dugoročan. A ako smo sistematični, organizirani i donosimo dobre odluke za sebe, draži smo sebi – a i ljudima iz svog radnog tima.

Kad nismo sputani svojim lošim navikama jer smo ih zamijenili onima koje djeluju, postajemo bolji u svemu što radimo. Otkrivamo svoje dotad neotkrivene talente. Razbijamo kreativne blokade. Čudesa se događaju. Zato će biti čudo ako se ne pojavite na ovoj HOWtoWOW radionici.

Kome je radionica namijenjena? 


Tiny Habits krojene su za kreativce svih vrsta koji su pod pritiskom i ostale koji žele biti još bolji u onome što rade.

O predavaču


Rijetko se tko može pohvaliti s toliko održanih edukacija za kreativce koliko ih je doktorirao Mike Coulter.

Bio je dugogodišnji kreativni direktor i voditelj edukacija Do Lecturesa, nakon čega je postao ambasador Tiny Habits metode za promjenu ponašanja. Danas je jedan od rijetkih akreditiranih Tiny Habits trenera u UK-u, a jedini je specijaliziran za rad ekskluzivno s kreativcima i inovativnim tvrtkama. Znanje vuče iz vlastita iskustva, od rada u brojnim digitalnim agencijama pa do vođenja vlastita biznisa. Coulter iz prve ruke zna koji su to izazovi u suvremenom poslovanju i kako ih uspješno savladati.

Agenda


09:00 – 09:15 Registracija

09:15 – 10:45 Session 1

10:45 – 11:00 Coffee break

11:00 – 12:30 Session 2

12:30 – 13:30 Lunch break

13:30 – 15:00 Session 3

15:00 The end

Kotizacija


Kotizacija za radionicu iznosi 1490 + PDV. Prijave se šalju online putem. Polaznici radionice će dobiti potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o implementiranju novih poslovnih navika.

(I: hura.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se