TRAŽIŠ? NAĐI.

Radionica - Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz ESI fondova

NOVOSTI
22.5.2017. 8:41:19

Radionica - Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz ESI fondova
Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. vas poziva na dvodnevnu radionicu na temu „Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz ESI fondova" koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, Mletačka 12/IV, 52100, Pula koja će biti održana u sljedećim terminima:

četvrtak, 25. svibnja 2017. od 09.00 do 16.00 sati
ll. 

petak, 26. Svibnja 2017. od 09.00 do 16.00 sati

Radionica se provodi u okviru projekta "Tehnička pomoć Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. – Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o." koji je sufinanciran putem Europskih strukturnih i investicijskih fondova kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020." 

Svrha projekta je jačanje i razvoj mreže podrške za javnopravna tijela u Istarskoj županiji koja prijavljuju projekte za sufinanciranje putem Europskih strukturnih i investicijskih fondova, što ponajprije podrazumijeva savjetodavnu podršku u pripremi i provedbi projekata te informiranje i edukaciju o mogućnostima strateškog planiranja i razvoja uz pomoć ESI fondova.

Radionicu će voditi  Karolina Horvatinčić, MBA, zaposlena u Institutu za razvoj i međunarodne odnose, ima bogato iskustvo u upravljanju domaćim i međunarodnim projektima. 

Konzultant je na pripremi i provedbi strateških projekata financiranih sredstvima Europske unije. Sudjeluje na projektima izrade strategija za lokalni i regionalni razvoj, zaštitu okoliša i održivi turizam.  

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail alek.dragojevic(at)ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do utorka, 23. svibnja 2017. godine.


(I:ida.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se