TRAŽIŠ? NAĐI.

Radionica o digitalnom marketingu za udruge i ostale neprofitne organizacije

NOVOSTI
7.12.2018. 8:40:51

Radionica o digitalnom marketingu za udruge i ostale neprofitne organizacije
Zbog velikog interesa za radionicu o digitalnom marketingu, Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula-Pola projekt Grada Pule-Pola i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organiziraju još jednu radionicu koja će se održati u Pazinu u utorak, 11. 12. 2018. godine.

Radionica je prvenstveno namijenjena udrugama mladih i udrugama koje se bave mladima, ali i svim ostalim udrugama i neprofitnim organizacijama koje ne mogu doći u srijedu, 12. prosinca, na radionicu u Puli, te kojima više odgovara popodnevni termin ili im je Pazin bliže.

Dodatna radionica će se održati u Društvenom centru „Veli Jože" u Pazinu (154. brigade Hrvatske vojske 5) u utorak 11. 12. 2018. godine od 14:00 do 18:00 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave na radionicu potrebno je poslati na e-mail: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Program radionice:


  • 14:00-14:30 Uvod, pregled trendova digitalnog marketinga i okruženja
  • 14:30-16:00 Korištenje digitalne komunikacije, društvenih mreža i content marketinga za projektne aktivnosti, brendiranje projekta i postizanje ciljeva
  • 16:00-16:40 Alati i resursi – izrada web-stranice, editiranje fotografija i videa, pronalazak sadržaja, SEO (prilagodba sadržaja za tražilice)
  • 16:40-18:00 Vježba: izrada digitalnog komunikacijskog plana

Radionicu će održati Tomislav Pancirov, stručnjak za digitalnu komunikaciju s višegodišnjim iskustvom rada s najvećim klijentima u regiji. Tomislav vodi svoj posao za digitalno komunikacijsko savjetovanje, predaje na cjeloživotnom obrazovanju Ekonomskog fakulteta u Rijeci te vodi osobni blog www.TomislavPancirov.com i YouTube kanal. Fokusira se na izradu digitalnih komunikacijskih strategija, konzalting i interaktivne edukacije prilagođene polaznicima.

U današnje vrijeme digitalni marketing je dio svakog poslovanja, no, s obzirom na svoju specifičnu prirodu funkcioniranja u zajednici, neprofitne organizacije su također u velikoj potrebi sve više djelovati digitalno. Osvještavati širu javnost, komunicirati ono što je važno i zbog čega se nešto radi, davati informacije potrebitima, okupljati istomišljenike, aktiviste, članove i donatore sve više se danas radi putem društvenih mreža, web-stranica, e-mailova. Stoga je ovo dobra prilika kojom članovi udruga i drugih neprofitnih organizacija te ostali zainteresirani mogu poboljšati promociju i vidljivost svojih organizacija.

Radionica se financira kroz projekt Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula-Pola, čiji je nositelj Grad Pula-Pola, a provodi ga s Istarskom županijom, Istarskom razvojnom agencijom - IDA d.o.o. i Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. Projekt je financiran iz sredstava Europske komisije s ciljem izgradnje novih modela međuinstitucionalne javne komunikacije po pitanju Europske unije, a u cilju pružanja učinkovite potpore građanima za razvoj boljih gospodarsko-društvenih uvjeta u Puli i na cijelom istarskom poluotoku.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se