TRAŽIŠ? NAĐI.

Regionalni dani EU fondova u Umagu

NOVOSTI
24.10.2018. 8:20:00

Regionalni dani EU fondova u Umagu
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organizira informativno-edukativna događanja "Regionalni dani EU fondova" u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova. Događanja su namijenjena svim građanima koje zanimaju mogućnosti korištenja EU fondova, a obuhvaćaju edukacije, sajmove EU fondova i posjete uspješnim projektima sufinanciranim iz EU fondova. 

Sljedeći grad domaćin "Regionalnih dana EU fondova" je Grad Umag, gdje će se u petak, 26. listopada 2018. u Gradskoj vijećnici održati besplatne edukacije s početkom u 10 sati. Pozdravnim govorima "Regionalne dane EU fondova" otvorit će gradonačelnik Umaga, Vili Bassanese te predstavnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Slijedi panel diskusija "Razvoj Istre kroz EU fondove" na kojoj će riječ imati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici koji imaju iskustva u korištenju EU fondova. 

Na stručnim predavanjima "EU fondovi kao mogućnost financiranja" predstavit će se aktualni i budući natječaji. Interaktivna radionica "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike" prilika je za sve prijavljene da nauče kako sudjelovati u pripremi projektne dokumentacije za natječaj, koji su uvjeti koje projekt mora ispunjavati prije prijave te kako pravilno ispuniti prijavni obrazac. 

Događaj "Regionalni dani EU fondova" putem radionica, diskusija i edukativnih sadržaja kroz korisne će savjete informirati polaznike o mogućnostima korištenja EU fondova, a ujedno će moći razmijeniti iskustva i umrežiti se s predavačima i ostalim sudionicima kako bi ojačali suradnju i realizirati veći broj projekata. Edukacije su besplatne, no potrebno je prethodno se prijaviti. 

Detaljne informacije saznajte na službenim stranicama događaja

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se