TRAŽIŠ? NAĐI.

Saznajte sve o crowdfundingu i kreirajte vlastitu crowdfunding kampanju

BIZZDOGAĐANJA
29.11.2017. 9:13:40

Saznajte sve o crowdfundingu i kreirajte vlastitu crowdfunding kampanju
Crowdfunding (grupno financiranje) je proces prikupljanja financijskih sredstava za pokretanje kreativnog projekta ili poslovanja. Proces se odvija putem interneta, a cilj je uključiti što veći broj ljudi koji malim uplatama kumulativno mogu dovesti do značajnog iznosa.

Niste dosad čuli za crowdfunding i potrebno vam je strukturirano upoznavanje s njegovim osnovama? Čuli ste za pojam Crowdfundinga i zanima vas kako kreirati vlastitu crowdfunding kampanju? Prvi dan seminara namijenjen je upravo vama.

Polaznici će imati priliku upoznati se s osnovama crowdfundinga, primjerima uspješno provedenih kampanja te proći kroz proces pripreme kampanje.

Sadržaj:
  • Uvod u crowdfunding
  • Primjeri uspješnih kampanja
  • Kako pripremiti kampanju
Predavač:
Anita Pribanić, suradnica na EU projektima pri STEP RI, diplomirala je interdisciplinarni studij Međunarodne suradnje i ekonomskog razvoja na Sveučilištu u Trstu. Trenutno radi na nekoliko projekata na polju društvenih i ekonomskih inovacija.
Interes za alternativne načine financiranja doveo ju je do Crowdfunding edukacije pri European Crowdfunding Network-u (ECN), te će vam prikazati na što sve mora paziti voditelj Crowdfunding kampanje.

Ukoliko ste dobar poznavalac crowdfundinga, štoviše već ste provodili kampanju koja je bila neuspješna i želite otkriti u čemu ste pogriješili ili upravo pripremate jednu, onda je drugi dan seminara namijenjen upravo vama.

Na drugom danu Ladislav Jurić će analizirati faktore koji su presudni za uspješnu kampanju, ukazati na česte greške, predstaviti primjere dobrih i loših crowdfunding kampanja, vlastita iskustva te proći kroz sve faze pripreme i provedbe kampanje.

Polaznici će imati priliku predstaviti svoje kampanje ili ideje te uz pomoć Ladislava riješiti nedoumice koje ih muče.

Sadržaj:
  • Baggizmo kampanje – behind the scenes
  • Kako pripremiti i provesti uspješnu crowdfunding kampanju
  • Najčešće greške i kako ih izbjeći
  • Zakonska regulativa
  • Q&A/mentoring na primjerima
Predavač
Ladislav Jurić je osnivač Baggizma, diplomant Founder Instituta te mentor mladim start-up firmama. Bavi se razvojem proizvoda, pokretanjem startup projekata te edukacijom i mentoriranjem.

S dvije uspješne Kickstarter kampanje iza sebe, pomoći će vam riješiti nedoumice oko vaše kampanje savjetima iz prve ruke i raznim primjerima iz vlastitog iskustva na naprednoj crowdfunding radionici.

Datum i vrijeme održavanja: 7.12. u 10h ili 8.12.2017. u 9h
Mjesto održavanja: Step Ri znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: 7.12. od 10 do 14h; 8.12. od 9 do 16,30h
Rok za prijavu: 6.12.2017. do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)

NAPOMENA:
Prvi dan seminara namijenjen je početnicima koji nemaju znanje o crowdfundingu ili znaju osnove te žele dobiti više informacija. Drugi dan je namijenjen naprednim korisnicima koji su provodili ili će provoditi vlastitu crowdfunding kampanju u sljedećih 12 mjeseci.

Prijavljeni će biti razvrstani ovisno o stupnju poznavanja crowdfundinga i obaviješteni o danu predavanja.

Prilikom zaprimanja prijava voditi će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.
 
(I:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se