TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Google AdWords - osnovni modul

BIZZDOGAĐANJA
16.5.2018. 9:51:09

Seminar: Google AdWords - osnovni modul
Ako želite saznati kako učinkovito koristiti Google AdWords za privlačenje novih kupaca i povećanje prodaje, ili vam treba podsjetnik na osnove korištenja AdWordsa, onda je ovo seminar za vas.

Naučit ćete kako planirati i kreirati uspješnu AdWords kampanju, odabrati budžet i formate ovisno o ciljevima, te kako mjeriti uspješnost putem alata Google Analytics. Naglasak seminara je na praktičnim primjerima iz prakse, popraćenim konkretnim savjetima.

Oglašavanje u tražilicama (SEM – Search Engine Marketing) oglašavanje je koje se plaća po učinku i stoga je dobrim poznavanjem načina na koji sustav posluje moguće postići povrat ulaganja od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća puta. Kroz primjere iz prakse pokazat će se kako postići da se na jednu uloženu kunu vrati tisuće kuna vrijednosti narudžbi.
 
Google AdWords seminar pokazat će kojim je tehnikama i na koji način moguće oglašavati samo ono što efikasno dovodi do narudžbe. Prezentirat će se najnovije tehnike oglašavanja, segmentacije i optimiziranja Google AdWords kampanji.

Kada i gdje?


Vrijeme održavanja predavanja i radionica: 24. svibnja 2018., od 9 do 16h
 
Mjesto održavanja predavanja i radionica: KRAŠ Auditorium, Ravnice 48, Zagreb
 

Cilj seminara


Stjecanje znanja za samostalno kreiranje i upravljanje Google AdWords kampanjama.

Kome je seminar namijenjen?


Prijaviti se mogu svi koji žele odgovore na pitanja:
 
  1. Čuli ste za Internet marketing, najsnažniji promidžbeni alat na svijetu u  ovom trenutku, ali niste sigurni odakle započeti?
  2. Htjeli biste svoje poslovanje unaprijediti, ali ne raspolažete velikim proračunom i nemate na raspolaganju svo vrijeme ovog svijeta?
  3. Željeli biste znati od kojeg ulaganja u promidžbu ostvarujete najbolji povrat, ne samo u Internet oglašavanju?
  4. Želite znati koje povratne podatke možete dobiti i kako ih ispravno protumačiti?
  5. Imate proizvod i uslugu za koju vjerujete da je na tržištu zanimljiva, ali ne znate kako najbolje prići svojoj ciljnoj skupini?

Kotizacija


Redovna cijena
seminara: 1.590,00 kn + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.

Više o sadržaju seminara i prijavi saznajte na stranicama organizatora.

(I: mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se