TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Javni govor kao iz rukava

BIZZDOGAĐANJA
17.5.2017. 9:09:19

Seminar: Javni govor kao iz rukava
Seminar Javni govor ko iz rukava održat će se 24. svibnja 2017. s početkom u 10 sati na adresi Oreškovićeva 6h/1 u Zagrebu.


Sigurno ste i Vi čuli priču o ljudima koji su rođeni govornici i onima koji to jednostavno ne znaju. 

Dobrog govornika čini prije svega uvjerenost u ono što govori, nakon toga usklađenost stavova i onoga što govori, onda dolazi tehnička vještina i uvježbavanje, a tek na kraju navodni talent.

U poslovnom okruženju je dobra prezentacija pola posla. Najvažnija je vlastita volja i spremnost govoriti i prihvatiti odgovornost. Ako već morate govoriti, zašto u tim poslovnim situacijama biti loš? Zašto se bojati javnog nastupa? Zašto biste se kao govornik morali sramotiti?

Biti dobar prezentator i uspješan govornik nije pitanje talenta i veličanstvenog znanja, nego vježbe i volje.

Upravo to ćete naučiti na ovom seminaru. 

Ako želite postati govornik, koji iz rukava može pripremiti kvalitetan govor i poslovnu prezentaciju, onda je ovo seminar za Vas.

Ciljevi seminara 

- Upoznati i znati primijeniti osnovne strukture javnog govora i kratkih poruka
- Sudionici će naučiti jednostavno i brzo pripremiti poslovnu prezentaciju za suradnike, šefove ili nadzorni odbor.
- Sudionici će naučiti koristiti osnovne modele strukturiranog govora
- Sudionici će biti u stanju bez posebne pripreme održati kvalitetan kratki govor
- Sudionici će osjetiti izazove kvalitetnog govora i ući u tajne verbalne i neverbalne komunikacije.

Teme seminara

 • Što je javni govor
 • Komunikacija s publikom
 • Osnove govora tijela
 • Djelovanje riječi
 • Struktura govora
 • Priprema za nastup
 • Osnovni modeli poslovne prezentacije
 • Kako reći samo ono što želimo
 • Kako pripremiti PP prezentaciju
 • Praktični savjeti
 • Uvježbavanje govora pred drugim sudionicima

Seminar je namijenjen:

Svima koji drže govore i prezentacije. Pogotovu je seminar koristan managerima koji u svojem poslu moraju držati govore i prezentacije, ili nastupaju u javnim medijima. Bez puno okolišanja se ulazi u srž govora i sudionike se priprema da već sutra održe kvalitetniju prezentaciju. Trener svakom sudioniku nudi i poslije seminarsku pomoć u pripremi prezentacije ili govora.

Vaša investicija:

Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450 kn + pdv.

U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, ručak i potvrda o sudjelovanju.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje na seminaru molimo da ispunite online formuPo zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati do 23. svibnja 2017. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

O treneru:
 
Vinko Vukadin - više od 20 godina aktivni poslovni trener, mr. teologije i mr. filozofije, bio je član uprave Merkur osiguranja, predsjednik uprave UNIQA osiguranja, direktor UNIQA Human Ressources u Beču, direktor banke Bankhaus Krentschker Co&AG. Aktivno je izgradio nekoliko prodajnih organizacija i educirao na stotine prodavača i voditelja prodaje. Licencirani trener za INSIGHTS-MDI,  tipološki alat za razvoj prodaje managementa. Završio je leadership školovanje i ima diplomu Brian Tracy Corporate University. Dugogodišnji trener prodaje, pregovaranja, prezentacijskih vještina, tipologije i razvoja tima. Stručni suradnik časopisa "Poslovni savjetnik" i "Pro mente", autor knjige "Eros prodaje". Na seminarima koristi majeutički pristup kao osnovu jednostavnog učenja, a u vježbama koristi igre METALOG.  Neki od klijenata: Agrokor, Croatia osiguranje, Unicredit BiH, Sberbank, Kent banka, Wuestenrot, UNIQA, Autokuća Zubak, Splitska banka, Plinacro, Croatia airlines...
 
(I:poslovni.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se