TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Kako biti prvi na tražilici Google - Google AdWords

BIZZDOGAĐANJA
8.8.2016. 8:40:07

Seminar: Kako biti prvi na tražilici Google - Google AdWords
 
Google AdWords danas više nije samo oglašavanje na tražilici, već puno, puno više od toga. Nudi mogućnosti oglašavanja putem bannera, videa, ciljanih prodajnih oglasa, oglasa specijaliziranih za pametne telefone, … - važno je znati svaku od mogućnosti kako bi se kvalitetno odabrala ona koja vam donosi povrat investicije.
 
Sve aktivnosti koje radite na Google AdWords kampanjama možete popratiti i u Google Analyticsu. Na ovom seminaru ćemo se taknuti samo onog djela koji ima direktne veze s Google AdWordsom, a dati će vam uvid u mogućnosti optimizacije vaših kampanja.

Imate li gmail, a niste primijetili oglas, onda je taj oglas dobro napravljen (jer vam je bio prikazan, barem jedan). Na ovom ćete seminaru naučiti kako treba izgledati pravilan oglas za Gmail.

Internetskim oglašavanjem postiže se mjerljiv rast prodaje. Bez obzira nudite li uslugu ili proizvod, bez obzira nudite li lokalno, globalno ili ciljano, samo u nekim državama ili regijama. Google AdWords je sustav oglašavanja koji se odvija na Googleu (najvećoj svjetskoj tražilici) i partnerskim portalima Googlea. Kako biste izvukli najveću korist iz Google AdWords oglašavanja, potrebno je razumjeti mogućnosti tog sustava. Na ovom seminaru ćete naučiti odabrati pravi kanal oglašavanja za vas i vaš biznis, pokrenuti kampanju i postaviti parametre kampanje tako da već s vrlo malo ulaganja postignete povrat investicije. Odmah po završetku seminara moći ćete sami kreirati svoju AdWords kampanju! Ako već koristite Google AdWords oglašavanje ili ste to povjerili nekoj agenciji, naučit ćete koji izvještaji i koje brojke Vam govore o efikasnosti ulaganja te na koji način istu možete optimizirati. Naučit ćete kako doprijeti do potencijalnog kupca kada traži Vaš proizvod ili uslugu upravo sad – kad pretražuje na internetu. Uz najmanje moguće troškove. Ako se već oglašavate putem Google AdWords metode ili vam netko upravlja kampanjom, naučit ćete koja pitanja treba postaviti i na temelju kojih brojki. Ili najkraće - razumjet ćete kako Google AdWords sustav radi i kako možete efikasno ulagati svoj novac u povećanje prodaje.

Seminar je namijenjen onima koji žele povećati svoju prodaju uz minimalne troškove. Naučit ćete kako efikasno ulagati u Google AdWords sustav tako da već i malim ulaganjem postignete dobre povrate investicija. Naučit ćete kako da budete u bilo koje doba prisutni upravo tamo gdje su vaši kupci.

Način realizacije putem PPT prezentacija, Google AdWords sučelje, Google My Business sučelje, Google Analytics sučelje.

Raspored seminara: 
I dio od 09:00 do 12:15 (pauza 15 min.)
od 12:15 do 13:15 ručak je organiziran u hotelu Sheraton
II dio od 13:15 do 16:00 (pauza 15 min.)
 
Predavač Dino Oreški u poslu Digitalnog marketinga i eCommercea je već više od desetak godina. Danas je Menadžer digitalnog marketinga u Spanu, vodećoj hrvatskoj IT firmi. Kao jedan od ljudi koji su počeli razvijati cijelu kulturu digitalnog marketinga u Hrvatskoj, Dino zna prepoznati potrebe svakog oglašivača i dati prave informacije i savjete.

Seminar će se održati u Zagrebu, Hotel Sheraton - Kneza Borne 2, u četvrtak 8. rujna od 9:00 - 16:00 sati.

Kotizacija iznosi 1390,00 kn, a prijaviti se možete putem online obrasca
U cijenu nije uračunat PDV. Cijena 1390,00 je za jedan dana. Ako se prijavite na Google AdWords i Google Analytics cijena je 2.300,00 + PDV.

(I:mapaznanja.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se