TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Krizna komunikacija na digitalnim medijima

BIZZDOGAĐANJA
5.2.2019. 9:26:50

Seminar: Krizna komunikacija na digitalnim medijima
Mapa znanja organizira seminar na temu Krizna komunikacija na digitalnim medijima, koji će se održati 28.2.2019. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Predavačica je Nina Jocić (Universal McCann).

Suvremeno doba nosi nove izazove na digitalnim medijima, među kojima su i krize u komunikaciji do kojih svakodnevno dolazi. Iako je nemoguće predvidjeti svaku kriznu situaciju, potrebno je moći djelovati na pravi način, kako bi se minimizirali štetni utjecaji takvih događaja. Pritom, nužno je razviti alate koji će omogućiti predviđanje, prepoznavanje i reagiranje u slučaju komunikacijske krize u budućnosti. 

Svrha seminara


Seminar je organiziran tako da kroz relevantne primjere krizne komunikacije pomogne polazniku predvidjeti, prepoznati i reagirati na krizu u digitalnom okruženju te tako minimizirati negativne posljedice. Poseban naglasak stavljen je na društvene mreže s najvećim utjecajem na reputaciju (Facebook, Instagram, TripAdvisor, YouTube).

Naučit ćete kako pripremiti strategiju kriznog komuniciranja na društvenim mrežama, kako prepoznati, analizirati i pratiti širenje krize te savladati procjenu kada, kako i na kojim platformama reagirati.

Namjena seminara


Seminar je namijenjen svima koji samostalno ili u poduzećima vode komunikaciju na digitalnim medijima ili nadgledaju osobe koje vode komunikaciju u digitalnom okruženju. Po završetku seminara moći ćete sami sastaviti strategiju za vlastito poduzeće ili brand, kao i definirati prilagođene korake potrebne za upravljanje kriznom situacijom.

Kotizacija


Cijena seminara iznosi 1 390,00 kuna (bez PDV-a). 

Više informacija o seminaru i prijavama pronađite na web-stranici Mape znanja.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se