TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Ljudski resursi u turizmu

BIZZDOGAĐANJA
30.7.2018. 9:52:37

Seminar: Ljudski resursi u turizmu
Seminar "Ljudski resursi u turizmu" održat će se 13. kolovoza 2018. u na adresi Draškovićeva ulica 49, Zagreb

Djelatnici turističkih/ ugostiteljskih objekata su prvi i najčešće konačni dojam o objektu i destinaciji te imaju ključnu ulogu u održavanju zadovoljstva gostiju. Tu su još i „zlatna pravila" komuniciranja s gostima, primjeri i načini reagiranja na nezadovoljstva gostiju kao što su pritužbe i reklamacije te izgradnja odnosa s gostima kako bi se ponovno (zadovoljni) vraćali i prenosili svoja pozitivna iskustva drugima - rodbini, prijateljima, partnerima.

Cilj seminara je prenijeti informacije koje će djelatnicima u turističkom segmentu osvijestiti važnost gosta kao središta njihove pažnje. Seminar će pružiti odgovore na pitanja: tko su naši gosti i zašto su nam važni, kako nas vide i što od nas očekuju, kako doživljavaju naš način ophođenja, kako ih učinkovito motivirati na korištenje naših kapaciteta i usluga, kako razvijati i (p)održavati njihovo zadovoljstvo, kako prepoznati njihove osjećaje i ostala slična pitanja.

Program seminara:

  • Timski rad
  • Motivacija i zadovoljstvo djelatnika
  • Pravila, kodeksi ponašanja prema djelatnicima i gostima
  • Osobine i vještine djelatnika u komunikaciji s gostima
  • Motivi i očekivanja gostiju
  • Rješavanje pritužbi, povratne informacije
  • Dodana vrijednost / TQM, TCS

Seminar je namijenjen turističkim djelatnicima na svim razinama djelatnosti, a posebno onima koji rade u ljudskim resursima - HR odjel te djelatnicima koji su u neposrednoj interakciji s gostima na svakodnevnoj razini. 

Cijena seminara iznosi 1.499,00 kn + PDV. 

Prijava na seminar

(I: seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se