TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Napredne prodajne vještine uz pomoć NLP tehnike

BIZZDOGAĐANJA
17.1.2019. 8:56:54

Seminar: Napredne prodajne vještine uz pomoć NLP tehnike
Seminar o naprednim prodajnim vještinama uz pomoć NLP tehnike održat će se 24. siječnja 2019. u Rijeci, s početkom u 9 sati. 

NLP, odnosno NeuroLingvističko Programiranje, je metodologija postizanja izvrsnosti u svemu što radimo koristeći poznavanje nesvjesnih procesa i vještine utjecajne komunikacije. NLP je nezaobilazan alat u poslovanju u razumijevanju potreba druge strane u komunikaciji te efikasnom prezentiranju vlastitih ideja na način koji će drugoj strani biti privlačan i prihvatljiv.

Vještine neverbalne komunikacije, ovladavanja utjecajnim jezičnim obrascima i aktivno slušanje druge strane u komunikaciji su vrijedni alati za osobni razvoj svakog prodavača i porast uspješnosti u prodaji.

Nakon ovog seminara polaznici će imati na raspolaganju vrijedne alate i tehnike kako bi bili još uspješniji u prezentiranju svojih ideja i prodaji.

Program seminara:

  • Zašto kupci kupuju?
  • Jezični obrasci za uvjeravanje
  • Neverbalna komunikacija i upravljanje prigovorima

Seminar je namijenjen svim zaposlenima u odjelima prodaje, marketinga i svima koji sudjeluju u prodaji proizvoda, usluga i ideja s ciljem da svoje prodajne vještine i moć uvjeravanja nadograde znanjima i tehnika iz područja NeuroLingvističkog Programiranja.

Cijena seminara iznosi 1499,00 kn + PDV, a uključeni su materijali, kava, ručak i certifikat o prisustvu na seminaru. 

Prijava na seminar

(I: seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se